Kan ik zwanger worden van wat sperma die per hand naar binnen ging

  • #1

    Ik ovuleer deze week, volgens mijn kalender psa morgen maar gister heb ik een steek gevoeld in mijn rechterkant van de baarmoeder. Wat ovulatie kan zijn, toch?

    Ik heb vorige maand een echo gehad omdat ik dacht dat ik een kieste op mijn eileider had. dat bleek niet zo te zijn maar was een steek van ovulatie. De dokter kon toen zien dat ik links een eisprong had gehad en dat ik dus deze maand (deze week) rechts zou ovuleren.

    Gisteravond heb ik sex gehad met mijn vriend. we doen sowieso altijd voor het zingen de kerk uit omdat we nog niet keihard willen plannen maar ergens ook klaar zijn voor kinderen. We doen het een tijdje zo en dan zien we wel weer.

    Los van het feit dat er dus wat voorvocht wellicht in is gekomen, zijn we daarna "door gegaan" omdat ik nog niet "klaar" was. Daarbij is met mijn vinger sperma in de vagina gekomen. Niet diep dus, en zeker niet met 16km per uur ๐Ÿ™‚ maar wel wat.

    Kan iemand mij vertellen hoe groot de kans is om daar zwanger van te worden? het gaat er niet snel in, de diepte van een vinger en maar een klein beetje.

    Superbedankt voor het lezen en nog meer bedankt voor het antwoorden ๐Ÿ™‚

    Groetjes, Merel

    Reageer
    #2

    Het inbrengen van vers sperma met hand of vinger kan tot zwangerschap leiden. Hoe groot die kans is, kan ik ook niet zeggen maar ze is er wel.

    Reageer
    #3

    Kleiner dan wanneer hij direct in je spuit, maar de kans is er wel. Als ik niet aan anticonceptie ben, ben ik altijd voorzichtig met sperma op me. Ik zorg altijd dat het niet in de buurt van mijn vagina komt.

    Reageer
    #4

    Hallo,

    Ik heb nadat mijn vriend is klaargekomen op mijn buik meteen erna met mijn vingers een beetje sperma bij mezelf naar binnen gebracht (geprobeerd). Is het mogelijk dat ik hierdoor zwanger word?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #5

    @anoniem Als je de berichten boven die van jou even had gelezen, had je al kunnen lezen dat die kans bestaat

    Reageer
    #6

    ja dat kan

    Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger worden van wat sperma die per hand naar binnen ging


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief