zwanger worden tips?

  • #1

    Hey,

    Ik en mijn vriend willen dolgraag een baby'tje, het zwanger worden wil helaas nog niet gemakkelijk lukken. Nu is dit natuurlijk ook iets wat heel lang op zich kan laten wachten, begrijpen m'n vriend en ik ook maar al te goed.

    Maar een algemeen vraagje, heeft er iemand nog tips om snel(ler) zwanger te raken?
    Buiten de 'bekende' tips om, als bijv. 'wanneer je als vrouw het vruchtbaarst bent'. Want deze tips kennen we al.

    Alvast dank voor de moeite,

    Mirte (28 jr.)

    Reageer
    #2

    je zou ja als het gewoon nie lukt en je wil egtsnel zwanger worden zouden jullie op doktersafspraak dat kunnen vertellen dat je gaag snel swanger wil worden maar dat het gewoone manier niet egt lukt dan kan je in de ziekenhuis word er zijn zaad bij jou erin geplant en met nog wat medicijnen erbij wat ik heb gehoort bij iemand die het heeft latn doen en is gelukt de eerste is zo ontstaan en de andere 2 kinderen gingen toen gewoon weer op de normale manier maarjah iedergeval dat kan als je het egt vesnelt wil hebbe groetjes

    Reageer
    #3

    De meeste paren worden binnen een jaar zwanger.
    De kans op zwangerschap is het grootst als u om de 2 of 3 dagen vrijt in de zes dagen vóór de eisprong.
    De eisprong is 2 weken voor het begin van de volgende menstruatie.
    Ga naar uw huisarts als het na een jaar proberen nog niet gelukt is.

    Om zwanger te worden is het meestal genoeg als u om de twee of drie dagen vrijt. Vaker mag, maar is niet nodig. De zaadcellen blijven een paar dagen leven in de baarmoeder.

    Weet u wanneer er een eisprong is? Dan moet u vooral rond die tijd vrijen. De meeste zwangerschappen ontstaan na het vrijen in de zes dagen vóór de eisprong.

    Tip: Schrijf telkens als de menstruatie begint, de datum in uw agenda. Eventueel kunt u dan ook aanstrepen in welke periode u vruchtbaar bent zodat u eraan denkt om dan te vrijen.

    Het zaad moet bij het klaarkomen direct in de vagina komen. Soms lukt dat niet. De zaadlozing komt bijvoorbeeld te vroeg, nog voordat de penis in de vagina is. Of de penis is te slap. Soms is de vagina te droog of lukt het niet goed om de spieren rond de vagina te ontspannen. Daardoor wordt het vrijen pijnlijk of onmogelijk.

    Lees verder/Bron:
    http://www.thuisarts.nl/zwanger-worden/ik-wil-zwanger-worden

    Reageer
Reageer op: zwanger worden tips?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief