1week overtijd, hoofdpijn+krampen

  • #1

    Ik ben 7 maanden geleden gestopt met de pil, mijn partner en ik willen graag een kind. k menstrueer maandelijks en heb een cyclus van 30 dagen. Ik ben helaas in mei helemaal niet ongesteld geweest, ik had wel buikkrampen en gespannen borsten..ook had ik 2 dagen helder dikke witte afscheiding. Ik heb me 2x getest maar was negatief. Ik heb nu iedere nacht migraine, en kan moeilijk slapen. Ik eet veel, en met trainingen kreeg ik bepaalde druk in me baarmoeder dat ik ben gestopt dalijk stoot ik het vruchtje af.
    Mijn vraag is of ik nog aan het ontpillen of misschien een latere eisprong kan hebben. Zelf denk ik dat ik niet zwanger ben omdat de testen dat aangeven. Ik weet ook niet wanneer ik weer kan testen mocht de hcg laag zijn..het is zo frustrerend omdat ik dan niet veel parcetamol wil innemen voor de eventuele vrucht. Iedere reactie is van harte welkom! Bedankt alvast.

    Reageer
Reageer op: 1week overtijd, hoofdpijn+krampen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief