Vriendin mogenlijk zwanger??

  • #1

    Hey!

    Ik ben 18 jaar, heb sinds kort een vriendin (16 jaar)

    Toen we de eerste keer iets op seksueel gebied deden (handwerk/oraal), belde mijn vriendin de dinsdag na dat weekend op. Ze was bang dat ze zwanger zou kunnen zijn. Ik heb haar toen gerust gesteld en gezegd dat die kans vrij klein was.

    Die dag daarop belde ze weer, met het zelfde verhaal. ze legde me uit waarom ze dit dacht; Toen we samen hadden gedouched, hadden we elkaar oraal bevredigd. Toen ik klaar was spuugde ze een beetje sperma uit op de grond. Dit stroomde onder haar benen door (we zaten op de grond) naar het douche putje.

    Dus ik googelen en ja hoor, een paar verhalen gevonden van mensen die zwanger waren geworden zonder penetratie.... Dus toen is ze voor de zekerheid maar een morning afterpil gaan halen. 4 dagen erna. 1 dag te laat dus. Maar proberen was het waard vertelde de vrouw bij de ethos.

    Toen werd ze die donderdag daarop hevig ongesteld. Ik was opgelucht natuurlijk. Alleen zij maakte zich best zorgen aangezien ze vlink wat bloed verloor en het langs haar benen op de grond droop. Deze ongesteldheid duurde slechts 3 dagen

    Na 1 week niet er over gesproken te hebben. werd ze gisteren weer ongesteld. Er zaten slechts 4 dagen tussen haar laatste ongesteld zijn en gisteren.

    Dit maakte me toch een beetje nerveus. Dus ik googelen, en had iets gevonden over 'innestel bloedverlies'. Dat wanneer het eitje zich innesteld, dat daar soms bloed bij vrij komt.

    Is het mogenlijk dat ze zwanger is? Ook na dat ze 2 keer ongesteld is geweest?

    Tips en info erg gewaardeerd ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #2

    Foutje bij het naam in typen

    Naam is dus Jesse

    Reageer
    #3

    Jullie zijn op dit moment erg onzeker over de situatie.
    Wat je dus het beste kunt doen is een zwangerschapstest afnemen.
    Zo is er uitsluitsel over de situatie.

    Reageer
    #4

    Hai, maak je niet ongerust. Sperma zwemt echt niet zomaar met het douchewater een vagina binnen hoor! Zo snel raakt een vrouw niet zwanger.

    Groet Emma

    Reageer
    #5

    Bedankt voor de geruststellende opmerking ๐Ÿ™‚ Maar voor de zekerheid toch even een zwangerschap test. Dan voel je je ook wat prettiger

    Reageer
    #6

    Nou, dit kan dus echt niet. Alsof spermacellen een soort van visjes zijn die met badwater een vagina inzwemmen! No way! Er zitten nog kleine en grote schaamlippen tussen. Je vriendin heeft toch ook geen water IN haar vagina na het douchen?! En dan, de kans dat een vrouw zwanger raakt is het grootst wanneer ze seks heeft rond haar vruchtbare periode (eisprong).

    Liefs

    Reageer
Reageer op: Vriendin mogenlijk zwanger??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief