Ovelatietest zwanger of niet zwanger?

  • #1

    Ik ben sinds kort getrouwd maar ik werd zo verleid door een man dat ik met hem naar bed ben gegaan.
    nu werd mij een zwangerschapstest aangeboden maar was niet zwanger en is wel te begrijpen omdat het net die dag van te voren seks heb gehad met die man.

    nu deed ik een ovelatietest gedaan en nu blijkt dat ik vruchtbaar ben maar nu ben ik zo benieuwd of ik die dag dat ik seks heb gehad met die andere man of ik toen ook vruchtbaar was en of het naar 1x doen met iemand al meteen raak kan zijn?

    wie kan mij hiermee helpen want er spoken zoveel vragen door mijn hoofd van stel ben dadelijk zwanger van wie is het dan? of hoe kom ik er achter of ik zwanger ben geraakt want wachten kan ik niet.

    Reageer
    #2

    Heb je het onveilig gedaan? Ik ben geen arts, maar voor zover ik weet leeft sperma tot drie dagen in de vagina... Toch zul je moeten wachten met testen, want dat kan pas als je over tijd bent. Dus wanneer je weer ongesteld zou moeten worden, maar het niet bent. Als je dit niet wilt, kun je binnen 3 dagen de MAP slikken en tot binnen 5 dagen de EllaOne (alleen op recept verkrijgbaar). Van wie het eventuele kindje zal zijn, valt niets over te zeggen...

    Sterkte met je beslissing!
    Groet Emma

    Reageer
    #3

    We hebben het onveilig gedaan inderdaad.
    Oke, nou dan ga ik daar naar kijken want gebruikt geen anticonseptie endergelijke gebruik helemaal niks ivm dat ik nu net 1 jaar een dochtertje heb enz. en naar seks eigenlijk toch geen behoeftens heb.
    Maar totdat hij me verleide en daarna had ik dus zoon ovelatie test gedaan de volgende dag en bleek dat ik vruchtbaar was dus schrok ervan.

    maar heel erg bedankt voor de informatie.

    Groetjes,

    Reageer
    #4

    Volgende keer een morning after pil nemen. Je zou zwanger kunnen zijn, gelukkig is dat nog steeds de uitzondering. Onveilige seks leidt in 0-17% van de gevallen tot zwangerschap. Over twee of drie weken kan je een test doen.

    Reageer
    #5

    Ik heb tot nu toe 3x met hem seks gehad om de 3 dagen omdat het eigenlijk zo goed klikt! ene kant hoop ik wel dat ik van hem zwanger raak want hij is echt fantastische vader maar andere kant ben ik getrouwd en kan ik het niet maken! maar zal er is over nadenken kijken of dat helpt

    alvast bedankt

    Reageer
    #6

    Huh? Je bent getrouwd, hebt een kindje van een jaar en je hebt onveilige seks met een andere man?! Tja, wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten.

    Reageer
Reageer op: Ovelatietest zwanger of niet zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief