Onregelmatige cyclus na stoppen pil

  • #1

    Ik heb even een vraag.
    Ik ben begin juli gestopt met de pil ivm een kinderwens. Het heeft vervolgens 118 dagen geduurd voordat ik weer ongesteld werd. Ik maakte me zorgen tijdens die 118 dagen dus heb toen contact gehad met mijn huisarts en toen is mijn bloed onderzocht waar niets afwijkends uit kwam.
    Na die 118 dagen ben ik dus gelukkig ongesteld geworden maar nu zit ik alweer op dag 47 van mijn volgende cyclus en ik begin me weer zorgen te maken.
    Volgens de test ben ik niet zwanger.
    Nu is mijn vraag of meer mensen een dergelijke ervaring hebben en wanneer jullie weer contact zouden opnemen met de huisarts.

    Ik ben zo bang dat het allemaal niet werkt bij me. En ook dat het weer 4 maanden gaat duren.. Als het zo doorgaat heb ik maar 3 kansen in een jaar om zwanger te raken ๐Ÿ™

    Reageer
    #2

    Als je stopt met de pil, krijg je eigenlijk je cyclus van voor je pilgebruik weer terug. Dus hoe was je cyclus toen? Soms moet het ook nog iets op gang komen.

    Reageer
    #3

    Ik heb de pil 8 jaar geslikt. Daarvoor was het ook niet strikt om de 28 dagen maar er was nooit meer dan een paar een paar dagen verschil.

    Reageer
    #4

    Hai, ik zou teruggaan naar de huisarts...

    Reageer
Reageer op: Onregelmatige cyclus na stoppen pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief