ochtenderectie

  • #1

    Mijn man wil regelmatig sex, maar s morgens met zijn ochtenderectie.
    Ik voel me daar eigenlijk niet zo goed bij... geraakt hij niet opgewonden van mij maar is zijn ding gewoon al stijf zonder dat hij het beseft!
    Moet ik hier ongerust over zijn of zoek ik er teveel achter?
    Doet een ochtendstijve misschien beter dan gewoon?
    Als een man een stijve krijgt door mijn stimulatie veronderstel ik dat die het gevoel krijgt dat hij die stijve ook wil gebruiken ... in mij?!
    Heeft een man dan iedere ochtend zin in sex als hij wakker word met zo een stijve knuppel?
    thx

    Reageer
    #2

    Waarom geniet je er niet gewoon van? Ik zou er in ieder geval niets achter zoeken. Als hij zin heeft in jou en jij in hem, nou, wat is dan het probleem?

    Reageer
    #3

    Doet ook goed natuurlijk, geniet ervan ...
    Maar hij heeft zin om van dat stijf ding af te geraken, dat er door de natuur gekomen is.
    Als je s avonds sex hebt, kom je daaraan toe doordat je elkaar graag ziet en dan wel echt wilt...
    S morgens snel snel is gewoon om ervan af te geraken in mijn ogen.
    Ik zeg niet dat dat dan niet mag, maar altijd?!?!?

    Reageer
    #4

    Je man heeft kennelijk een hoog libido, maar als jij je er ongemakkelijk bij voelt, laat hem dan rustig masturberen als hij zo nodig moet klaarkomen. Ik zou in ieder geval niet tegen mijn zin in seks willen hebben, en al helemaal niet elke ochtend. Kom op, hij heeft twee handen hoor.

    Jolet

    Reageer
    #5

    Is niet 'iedere' ochtend ...
    Maar de keren dat we sex hebben is het wel s morgens.
    Ik wil dat ook soms s avonds, zelf de 'goesting' opwekken ipv s morgens er gewoon aan te beginnen als hij al in positie staat.
    Het is ook niet tegen mijn zin s morgens.
    Ik weet gewoon niet hoe ik me erbij moet voelen dat wanneer ik het s avonds wil, hem zo ver wil krijgen om sex te hebben, het te veel is.
    En s morgens, wanneer hij al met een erectie zit, dan kan het wel, of dan trek ik hem af of eender wat...
    Gaat me er gewoon om dat als je s morgens al met een stijve zit, kan hij zich idd evenzeer zelf aftrekken, of ik ... het gaat er hem dan in mijn ogen om om van die erectie af te geraken.
    In tegenstelling tot wanneer je s avonds of eender wanneer elkaar zo ver krijgt dat ik zin heb en hij een erectie krijgt ... dan is het omdat hij me wil, s morgens niet!
    Daar zit ik mee...

    Reageer
    #6

    Hoi, je zou hem 's-avonds kunnen verleiden. Ik weet niet hoe de situatie is en of jullie kinderen hebben, maar verras hem aan het einde van de dag eens met een nieuw setje en kaarslicht. Ik heb de idee dat de romantiek een beetje weg is bij jullie en dat seks gedaan wordt zodat hij geen stijve meer heeft. Dus hup, breng de romantiek weer terug!

    Succes

    Reageer
    #7

    Geen kinderen, nog maar een jaar samen ...
    Sex is ok daar niet van maar altijd s morgens.
    Het kan ook gewoon in mijn hoofd zitten, maar zou gewoon graag willen dat hij sex wil omdat hij mij wil en niet omdat hij van zijn erectie wil afgeraken.
    K probeer dat soms en heel soms lukt het dan s avonds maar meestal is het: 'niet nu, ben moe, morgen misschien' ... en doen bedoeld hij dus morgenvroeg!!!
    En dat moe zijn is al in't weekend, dus geen excuus dat hij werkmoe zou zijn...
    K weet het niet goed.
    K denk misschien te snel negatieve dingen, maar komt nu echt zo over van dat hij gewoon met die erectie zit s morgens en daar mag ik hem vanaf helpen. Doet k dat niet, dan niet he, gaat wel vanzelf weg ... maar sex om sex te hebben met mij en door mij???? en dat is 🙁
    Is misschien gekke vraag vermits er vrouwen antwoorden 🙂 maar doet zo een ochtenderectie beter??? Voelt dat anders sex dan??? En is er dan ook goesting in de partner of zoals het overkomt, gewoon om ervan af te geraken?

    Reageer
    #8

    Nog belangrijker heb je dit met hem besproken?

    Dan kun je er samen uit komen. Je zit nu maar te piekeren, en je piekert ook tijdens het sex met hem, dan lijkt mij dat je niet 100% geniet. Je piekert je een ongeluk, en het lijkt mij dat je dit moet bespreken met je man, want je haalt van alles in je hoofd terwijl dit misschien niet eens nodig is.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ja, maar hij zegt dat hij er op die momenten dat ik wil ... s avonds dus of door de dag of eender wanneer ... geen zin in heeft!
    Ik kan me inbeelden dat dat soms het geval is, heb die momenten ook ... maar omdat het altijd s morgens moet als hij al een erectie heeft! Is dan ook zonder voorspel, ah ja, alles staat al klaar.
    Dus effe erop dat hij van dat ding af is en we kunnen er weer tegen ...

    Reageer
    #10

    Lijkt me niets. Jij doet het wel elke ochtend voor hem, maar hij doet het maar zelden voor jou. Behoorlijk egoïstisch. En jullie zijn pas een jaar samen? Dit ga jij niet volhouden... Seks heb je in mijn ogen met elkaa omdat je er zin in hebt, maar omdat je zin in je partner hebt, met je partner. Ongeacht het moment of uur van de dag. Standaard elke ochtend hem tevreden stellen en jij eind van de dag gefrustreerd je bed in omdat hij moe is? Poeh, ik zou hem een paar maanden links laten liggen, ook al vind jij het smorgens ook goed. Het feit dat je dit balletje hebt opgegooid, betekent dat iets je dwars zit. Dan is het aan jou om dat te veranderen lijkt me.

    Sterkte

    Reageer
    #11

    Simpel
    Testosteron iveau is hoger s morgens dan s avonds......

    Reageer
Reageer op: ochtenderectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief