wanneer eisprong?

  • #1

    Hallo iedereen!

    ik heb een vraag zal eerst even me verhaal uitleggen en dan de vraag stellen.

    ik ben op 3 augustus 2012 gecurreteerd na een zwangerschap van 9 weken en 5 dagen, het hartje was gestopt met kloppen.

    toen heb ik erg veel last van bloed verlies gehouden ongeveer 3 volle weken waar ik ook pillen voor heb gekregen om dit te stoppen deze moest ik 3weken slikken tot 9 september 2012.

    toen ben ik nog onderzocht door een gyna en het zag er allemaal goed uit, mocht weer beginnen met klussen:) de dag er na me regels gehad alleen de week er na weer een paar dagen last van bloed verlies en die week er na weer.

    ik had contact gehad met de gyna en gevraagd wat ik nou als als cylus moest aanhouden ivm met het berekenen van mij ei en die zei de eerste week.

    Als ik het goed heb berekend dan was 26 september 2012 me ei en zou ik dus zwanger kunnen raken alleen moest nu ik al ongesteld zijn maar ben ik dit nog steeds niet ik heb een zwangerschapstest gedaan en die was negatief..

    Ik heb wel erg veel last van (sorry voor de ranzige details) last van witvloed, zo erg dat ik denk dat ik ongesteld ben maar dit is dan de witte rommel:p

    Wat zouden jullie doen? ik denk dat ik nog maar even een paar dagen wacht en dan weer een testje doe maar ik snap nu echt helemaal niets meer van mijn cylus en vind het echt lastig om dan me ei te berekenen als ik nog niet ongesteld ben:S hebben jullie enige idee? of hebben jullie dit mee gemaakt? hoe moet ik nu verder gaan met het berekenen?

    bedankt alvast!

    Reageer
    #2

    nou boehoe!! ben net ongesteld geworden wat een timing!!!

    nou hopen dat ik het volgende week en die week er na niet ben!

    Reageer
    #3

    Houd je ons op de hoogte?

    Reageer
    #4

    Nou ik dacht dat t me maandelijkse feestje was maar t was alleen wat bruine romm bij t afvegen! Dacht echt dat het begonnen was maar nee! Ik begrijo er niks van! Iemand n idee?

    Reageer
Reageer op: wanneer eisprong?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief