Zwanger?

  • #1

    Gisteren testte ik licht positief met een gevoelige zwangerschapstest, drie dagen voor nod...vandaag echter weer getest maar dan 's ochtends (gisteren was 's avonds", dus urine geconcentreerder zou je zeggen maar nu dus gewoon geen streepje..Kan ik alsnog zwanger zijn of is er toch iets misgegaan? Natuurlijk moet ik afwachten maar ik vraag me gewoon af of ik er nu vanuit moet gaan dat het mis is?

    Reageer
    #3

    Tja het blijft raar want de test was eergisteren toch echt positief en nu een paar dagen later niks te zien, het is toch zo dat als er HCG in je lijf zit de test alleen positief kan zijn? Misschien is er toch iets misgegaan met evt vrucht of kan het zijn dat ik later toch nog positief test? De eerste keer ook echt geen eerste urine en vandaag wel maar geen positieve test. Iemand ervaring met zoiets?

    Reageer
    #4

    Klopt, de test reageert op hcg in de urine. Er is een kleine kans dat de test fout-positief is door hormonen, medicijngebruik, etc. De hcg-spiegel schommelt ook. Doe gewoon nog een test, het liefst van een ander merk, of ga naar je huisarts?

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief