Zwanger worden

  • #1

    Wij willen graag een kind en op 7 april heb ik de laatste pil geslikt. Ik had er nog 1 over maar die heb ik niet meer ingenomen.
    Vanaf de 11e t/m de 14e ongesteld, vanaf de laatste pil en t/m gisteren, elke dag gemeenschap gehad,behalve op de 3 bloedingsdagen na.

    Op internet kan ik het niet vinden maar ik weet dat wanneer men stopt met de pil het een tijdje kan duren voor je zwanger raakt. Maar ook lees ik dat het vergeten van meerdere pillen in de 1e week voor een eisprong kan zorgen en daar je weer meer kans hebt om zwanger te raken.

    Als ik het goed begrijp zou mijn eisprong a.s. zaterdag moeten zijn en zou ik vanaf vandaag 'vruchtbaar' kunnen zijn. Maar hoe zit het dan met dat sperma tot enkele dagen in leven kan blijven in een lichaam?

    Hoe zit dit nu in mijn situatie?

    Gisteren had ik erg veel last van mijn onderbuik. Deze was hard en gaf een zeurend gevoel in de buurt van de baarmoeder en ietsjes aan de zijkanten terhoogte van de lies.

    Reageer
Reageer op: Zwanger worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief