geen menstruatie, zwanger?

  • #1

    Ik ben sinds begin november 2011 gestopt met de pil. Daarna ben ik 3x ongesteld geweest, elke keer redelijk op tijd (ik heb op mijn mobiel een app waarin ik mijn cyclus, menstruatie en vruchtbare dagen bijhoud).

    Afgelopen maand hebben we rondom mijn vruchtbare dagen een aantal keer seks gehad en kreeg ik vorige week last van moeheid, gevoelige borsten, pukkeltjes en veel plassen. Afgelopen zondag moest ik volgens mijn cyclus ongesteld worden, maar dat werd ik niet. Ik heb maandagochtend een zwangerschapstest gedaan, maar deze was negatief.

    Vandaag ben ik nog steeds niet ongesteld, ik heb ook geen klachten rondom mijn baarmoeder, behalve een wat trekkerig gevoel en mijn borsten zijn nog steeds wel gevoelig... Ook ben ik erg moe en gisteravond ben ik zomaar op de bank in slaap gevallen.

    Ik weet niet goed wat ik nu moet doen, moet ik opnieuw testen? En wanneer kan ik dat het beste doen, want ben bang dat ik te vroeg test?

    Reageer
    #2

    [i]Je moet met testen wachten tot de dag dat je ongesteld had moeten worden en je menstruatie uitblijft. Hoe later je test hoe betrouwbaarder. Test je te vroeg dan is het hormoon nog niet in je urine aanwezig en zegt de uitslag van de test niets. [/i]

    Bron: http://www.sexwoordenboek.nl/zwangerschapstest

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je antwoord. Ik schrijf ook dat ik zondag ongesteld had moeten worden en ik maandag een test heb gedaan. Dus dan lijkt mij dat ik niet te vroeg getest heb. Ben vandaag nog steeds niet ongesteld en ook de test van vanmorgen was negatief...

    Reageer
    #4

    hoi Francisca,

    Als je in dit geval nog steeds geen zekerheid hebt, kun je het beste even bij de HA langs gaan. Die kan je er meer over vertellen.

    Groetjes,
    Angela

    ps. Succes

    Reageer
    #5

    te vroeg of te laat een zwangerschapstest maakt niet uit.
    het is vrij objectief, je bent wel of niet zwanger.
    Dat kan je al 48 uur na de seks zien.
    ik zou met deze klachten naar de huisarts toe gaan en erbij zeggen dat je al een zwangerschapstest hebt gedaan.
    Het kan namelijk ook oz zijn dat je aan een S.O.A. lijdt.

    Reageer
Reageer op: geen menstruatie, zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief