Kan ik zwanger zijn?

  • #1

    Hallo, ik heb 3 dagen voordat ik ongesteld moest worden, tijdens mijn menstruatie en daarna (totaal 10 dagen) gemeenschap gehad met mijn ex. Ik ben al een hele lange tijd niet aan de pil en we hebben ook geen bescherming gebruikt. Ik heb al 2 kinderen en van hun ben ik heel snel zwanger geraakt, dus denk ik dat ik heel vruchtbaar ben. Ik ben nu 37 jaar. Hoe groot is de kans op een zwangerschap? En hoelang moet ik wachten totdat ik een test kan doen? Wij hebben vanaf 25/12/2010 t/m 4 Januari 2011 gemeenschap gehad en ben in die periode ook ongesteld geweest, eingenlijk meer dan normaal. Het was eerst gewoon menstrueren en daarna was het een heel roze achtig bloeding en weinig. En ik heb nu een hele rare gevoel in mijn buik, voel rare krampen in mijn baarmoeder en mijn darmen zijn als het ware heel hoog gaan zitten. Wie kan mij hierop antwoord geven of haar ervaringen meedelen? Dank je wel.

    Reageer
    #2

    Die kans is ruim groter dan 0. Hoe groot precies weet ik niet. Maar iedereen weet dat als je seks hebt zonder condoom, pil of iets anders, dat je dan zwanger kunt worden. Je kunt testen op de dag van de eerstvolgende verwachte menstruatie.

    Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief