buikpijn etc.

  • #1

    Hallo,

    Ik ben ook net een week helemaal gestopt met de pil. Nadat ik hem 2x achter elkaar ben vergeten, hebben we besloten om zwanger te worden.

    Ik heb nu wat rare klachten. Sinds 2 dagen voel ik me niet echt lekker. Was gister avond ligt misselijk en voel mijn baarmoeder nogal trekken. Beetje klachten zoals wanneer je ongesteld bent. Verder heb ik het idee wat meer afscheiding te hebben maar dat was alleen vanmorgen. Mijn vriend en ik hebben deze week wel seks gehad en ook een paar dagen voordat ik met de pil stopte. Ik zou toch niet al zwanger kunnen zijn?

    Gr.

    Reageer
    #2

    niemand?

    Reageer
    #3

    Hallo Elvira,

    Dit forum wordt bezocht door medici, maar ook door mensen zoals jij en ik. Het is dus afwachten tot er iemand een antwoord op jouw vraag kan geven. Soms kan dat wel een dag duren hoor!

    Als je een week geleden bent gestopt met de pil en hem in de afgelopen strip 2x bent vergeten, kan het zo zijn dat je zwanger bent. De kans is wel klein. Heb je je ontrekkingsbloeding (die je in je stopweek hebt) al gehad? Als dat niet het geval is, zou ik over een week een test doen.

    Logischer is het dat je lichaam aan het ontpillen is; als je stopt met de pil, kan je lichaam even nodig hebben om de cyclus op gang te brengen. Je kunt dan klachten krijgen zoals misselijkheid, zeurderig gevoel in je onderbuik, flinke afscheiding (soms gelig van kleur), pukkeltjes, stemmingswisselingen... Verwarrend genoeg lijken die ook op zwangerschapsverschijnselen, maar die krijg je pas als je een aantal weken zwanger bent omdat die pas ontstaan na de opbouw van HcG-hormoon (zwangerschaphormoon).

    Het is nu nog wat vroeg om zwangerschapsverschijnselen te hebben als je net een week gestopt bent met de pil. Zelfs als je zwanger bent. Ik denk eerder aan een virus of aan het ontpillen.

    Denk je aan het slikken van foliumzuur?

    Groetjes.

    Reageer
Reageer op: buikpijn etc.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief