zwanger?

  • #1

    ik heb een vraagje, ik ben nu een paar maanden aan de pil en ik heb laatst de pil 2weken doorgeslikt. ik ben in die 2 weken wel een beetje bloed verloren omdat dit de eerste keer was dat ik de pil doorslikte. toen heb ik op zondag mijn laatste pil geslikt en toen ben ik maandag begonnen aan mijn stopweek. donderdag werd ik gewoon ongesteld alleen was het alleen donderdag en vrijdag ''normaal'' en daarna was ik het maar minimaal en ik heb zondag seks zonder condoom gehad. die zondag verloor ik nog wel bloed, maar het was niet veel. vanaf maandag ben ik weer de pil gaan slikken en is mijn ongesteld eigenlijk over. mijn vraag is: is er nou de kans dat ik zwanger kan zijn?

    Reageer
    #2

    Nee, als je gewoon steeds de pil hebt gebruikt dan is de kans nihil. Ook al bloed je iets tijdens pilgebruik in die 2 doorslikweken en was er niet zoveel bloedverleis tijdens de stopweek, dan nog heeAnitaft de pil gewoon zijn werk gedaan. Geen zorgen dus.

    Reageer
Reageer op: zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief