zwangerschapstest uitslag raar

  • #1

    hallo dames

    ik heb een vraag

    ik heb gister in de namidag een zwangerschapstest gedaan van de DA en netjes 3 minuten gewacht toen kreeg ik een paars streepje dat de test gelukt was en er verscheen ook een wit lichte streep in het andere vakje dus 2 streepjes leek mij zwanger ookal was het heel ligt. een half uur later is me witte streepje weg.
    heb een nieuwe test gedaan van predictor en daar gaf hij niet 2 streepjes aan.

    Mijn vraag is wat moet ik hier mee ben ik nu wel of niet zwanger. Me huisarts assistend raad aan over een paar dagen weer te testen maar ik vraag me af of iemand dit ook heeft mee gemaakt het maakt me namelijk zo onzeker.

    lieve groet nathalie

    Reageer
    #2

    Heb je de gebruiksaanwijzing goed gelezen? Daarin staat precies geschreven hoe je een zwangerschapstest moet doen. Als je je niet aan de gebruiksaanwijzing houdt is de uitslag onbetrouwbaar. Was het de eerste keer dat je een zwangerschapstest deed? Lees in het vervolg goed de gebruiksaanwijzing, hoe nerveus je ook bent... Doen!

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Hoi hoi,

    Ik heb 3x een zwangerschapstest gedaan de early zwangerschapstest van de kruidvat. Dit gaf negatief aan. Ik zit aan de pil maar heb hem 2x vergeten in te nemen. Elke maand heb ik een bloeding gehad tijdens de stopweek. Toch is men buik zo opgezet. Kan ik ondanks de 3 negatieve zwangerschapstesten toch zwanger zijn?

    Reageer
    #5

    Daar kan ik zo ook geen antwoord op geven. Ga naar de huisarts en laat een bloedtest doen

    Reageer
    #6

    Kan ik zwanger zijn
    Ondanks 3 negatieve testen?

    Reageer
    #7

    Ik zou het niet kunnen zeggen.

    Reageer
Reageer op: zwangerschapstest uitslag raar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief