Zwanger zonder seks?

  • #1

    Hoi,

    Ik zit met een probleem. Gisteren had ik voor het eerst een seksuele ervaring (met mijn vriend) om het maar zo te zeggen. We hebben geen echte seks gehad, maar omdat het voor mij de eerste keer was, deed hij bij zichzelf voor wat hij wilde dat ik deed. Daarna ging hij met zijn vingers in mijn vagina. Er zat geen sperma of voorvocht aan zijn vingers (gedurende dit was er helemaal geen vocht of sperma). Maar toch ben ik ongerust dat ik toch zwanger ben ook al hadden we geen echte seks en had hij geen natte vingers. Voor de zekerheid heb ik wel de morning after pil genomen. Is er toch een kans dat ik zwanger ben? Ik slik elke dag netjes de pil.

    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Zo kun je toch onmogelijk zwanger raken?  Ik weet niet hoe oud je bent, maar dit zou je toch ook moeten weten.  Sperma komt niet uit zijn vingers.

    Reageer
    #3

    Ik ben gewoon ongerust en ik wil zeker weten dat het niet zo is. Ik ben 17.

    Reageer
Reageer op: Zwanger zonder seks?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief