9 dagen overtijd en lichte bloeding

  • #1

    Hallo,
    Ik ben vandaag 9 dagen overtijd en vanavond tijdens het plassen 2mini druppels roze bloed in de wc en ook een lichte veeg aan het toiletpapier. Vervolgens nog een keer wezen plassen en nog een klein beetje en daarna ook niet meer. Ik heb al 4 testen gedaan met 2, 3,5 en 6 dagen overtijd maar allemaal negatief. Ik ben al ruim een half jaar gestopt met de Pil. Verder wel vage rugpijn klachten en steken in onderbuik al 3 dagen met vlagen. En erg moe. Ik ben nog nooit zolang overtijd geweest. Wat zou dit kunnen zijn? Ben ik zwanger is mijn hcg hormoon te laag? Hoop dag iemand mij kan helpen..
    Liefs Diana

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen... wacht deze week nog even af of je menstruatie niet toch nog komt. Als dat niet zo is, ga dan naar de huisarts voor een bloedtest.

    Reageer
    #3

    Hallo, ik herken een beetje in het verhaal van Diana.

    Mijn situatie:

    Ik heb op 14 januari een miskraam gehad. Ik was toen 6 weken zwanger. De miskraam begon spontaan. Diezelfde dag bij de vk geweest en die bevestigde met een echo dat het niet goed was. Vruchtje was met 5 weken gestopt met groeien.

    Alles is voorspoedig verlopen en bij de controle een week later was het vloeien gestopt en mijn baarmoeder weer schoon. Ook zag de vk al nieuwe vorming van eitjes in mijn eileider.

    Na de nacontrole was ik erg opgelucht. Blijkbaar werkte alles weer zoals het zou moeten en had mijn lichaam het natuurlijk opgelost. Mijn man en ik besloten niet te wachten op de volgende menstruatie maar gewoon af te wachten en de natuur zijn beloop te laten. Volgens vk hoefden we ook niet perse te wachten.

    Nu denk ik op 28 januari mijn eisprong te hebben gevoeld. Ik voel deze altijd tijdens mijn cyclus. Dus ik verwachtte dan ook 14 dagen later mijn menstruatie. Deze bleef uit. En tot op heden ben ik nog niet ongesteld geworden. Ik heb al een aantal testen gedaan maar die zijn negatief. Nu merkte ik zaterdag 18 februari bij het afvegen wat licht roze/bruine afscheiding. Heel minimaal. Dit was de 19e ook het geval, 's ochtends nog een test gedaan maar toch negatief.

    Nu vraag ik me af wat er aan de hand is. Kan mijn eisprong  (of innesteling) verlaat zijn? En heb ik nu last van innestelingsbloeding? Of is mijn cyclus gewoon nog van slag na de miskraam van ongeveer 5,5 week geleden?

    Ik ben dus ook 9 dagen overtijd (denk ik...)

    Groetjes Jude

    Reageer
    #4

    hallo jude en Diana,

    beetje laat maar ik ervaar nu precies hetzelfde. 9 dagen overtijd en vanmorgen met afvegen lichtroze. Al meerdere tests gedaan en blijven negatief. Af en toe licht gerommel/ lichte steekjes in Mn onderbuik. Maar nu vroeg ik mij dus af hoe het bij jullie is afgelopen?

    Reageer
    #5

    hee allemaal,

    late reactie hierop maar ik heb ongeveer t zelfde ben nu 10 dagen overtijd testen zijn negatief en zelfs al bij de dokter geweest. net toen ik naar de wc ging ineens en klein beetje roze en bruin vlekje tijdens het afvegen. ben benieuwd hoe dat nu bij jullie is afgelopen! ik heb sinds ik gestopt ben met de pil heel hele regelmatige cyclus en dit is de eerste keer dat mij dit overkomt.. verder ben ik super misselijk en hoofdpijnerig overdag... zwangerschapstesten zijn tot nu steeds negatief geweest.

    Reageer
    #6

    Ik heb bijna hetzelfde.

    Ik ben inmiddels 8 dagen overtijd. Ik heb 2 dagen geleden een test gedaan die positief leek te zijn. Daarna heb ik 5 testen gedaan en die waren allemaal negatief. Nu had ik vanochtend echt een roze achtige gloed op mijn wc papier, dus ik verwachtte mijn menstruatie. Echter, had ik de keer daarna dat ik op de wc zat niks meer op mijn papier.

    Ik vind dit zo raar allemaal. Ik zal even een foto van die positieve test erbij doen. Omdat de testen erna, en zelfs tot gister avond negatief waren geloofde ik eerder dat ik niet zwanger ben.

    Wat denken jullie?

    Bijlagen:
    Reageer
    #7

    Hoii,

     

    Wat herkenbaar allemaal ik heb nu precies hetzelfde en weet mij even geen raad ..

    Hoest bij jullie afgelopen?

     

    Reageer
    #8

    hoi,

    ik heb precies t zelfde 4 dagen overtijd en testen negatief roze bloeding bij het afvegen en wat gerommel steekjes in me onderbuik.... ik ben 16 en sta echt niet te wachten op een kind! heb stom genoeg wel onveilig seks gehad een aantal keren, maar hij is niet in mij klaar gekomen... maar ben nog steeds heel bang en onzeker pff wat kan ik doen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Gewoon even op je menstruatie wachten

    Reageer
    #10

    Hallo allemaal mijn kleine is nu 5 maanden.  Maar heb dus weer het zeltde probleem. 2 weken overtijd bijna 3 weken. Lichtroze bloedverlies 1 ochtend 3 weken geleden. Negatieve testen. MAAARRR  bij mijn eerste zwangerschap. Ik dacht wel dat ik zwanger was. Maar geen enkele test die het zei. Ondertussen was ik al 22 weken..

    Zou ik weer zwanger zijn? Had toen ook niks door namelijk.  Niet ziek alleen last van borsten.

     

    Groetjes

    Reageer
    #11

    Die vraag kan niemand zo beantwoorden. Ga naar de huisarts en laat een bloedtest doen

    Reageer
    #12

    hallo allemaal..

    ik heb vraag ik ben nu week over tijd en dacht vandaag ja eindelijk ongesteld maar nee hoor het stopte ineens naar aantal uur dit had ik 2 weken geleden ook al.. en tis heel licht rood dus vraag me af hoe kan dit.. laatst test gedaan negatief dat is week geleden en afgelopen week ook... maar heb soms wel buikpijn en jeukende tepels en aan zijkant van me borst soms pijn maar soms denk ik dat door de bh komt maar weet niet zeker... hebben jullie tips wat ik kan doen.. wij proberen al jaar zwanger te worden maar door schildklier lukt het wat moeilijke terwijl me schildklier sinds maand goed loop.

    Reageer
    #13

    Gebruik je medicijnen?

    Reageer
    #15

    Ik heb nu hetzelfde probleem ik ben 10 dagen overtijd, negatieve testen. Ben wel misselijk sochtends. Heb vandaag een klein beetje bloedverlies gehad toen ik moest plassen, donkere afscheiding en lichtroze op wc papier.. heb wel buikpijn maar geen bloedverlies meer gehad... hoe is het bij jullie afgelopen?

    Reageer
    #16

    Haai dames,

    Ik ben nu 4 dagen overtijd. Ik heb de afgelopen dagen testen gedaan die negatief waren. Vandaag een beetje licht roze bloed verlies bij het afvegen. Dit is zo stressend wij zijn al een jaar bezig voor ons 2e kindje vorig jaar hebben wij een miskraam gehad  dus hoop dat het nu wel raak is. Voor de rest ben ik niet misselijk maar kan ik niet tegen bepaalde geuren en heb ik last van maagzuur, op mijn tepel zie ik witte stipjes en heb ik lichte krampjes in mijn onderbuik.

    hebben jullie dit ook?

    Reageer
Reageer op: 9 dagen overtijd en lichte bloeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief