Week voor NOD roze afscheiding

  • #1

    Hi allemaal,

    Sinds 8 maanden gestopt met de nuva ring, maar pas sinds december bezig met zwanger worden. Eerst 2 maanden cyclus van 30 dagen. Laatste 6 maanden een ( lange ) regelmatige cyclus van 36/37 dagen.

    Een week voor mijn menstruatie heb ik last gehad van wat roze afscheiding met afvegen. Hierbij ook puisten in mijn nek. Iets wat ik nog nooit heb gehad. Nu 8 dagen overtijd en gisteren weer wat roze/slijmerige afscheiding. Mijn buik is erg aan het rommelen, maar ik wordt niet ongesteld. Ook ruikt mijn urine erg sterk. 2 dagen geleden een zwangerschapstest gedaan, maar deze was negatief.

    Als dit aanhoud ga ik uiteraard even naar de doktor, maar ik ben benieuwd of er meer vrouwen zijn die soortgelijke ervaringen/klachten hebben. Of kan het zijn dat mijn lichaam na 13 jaar hormonen na 7 maanden gestopt te zijn, toch nog ontregeld raken?

    Ben benieuwd ?

    Reageer
    #2

    Niemand ?

    Reageer
    #3

    De pil of andere hormonale anticonceptie versterkt een toestand van oestrogeendominantie, naast dat het je lichaam van voedingsstoffen berooft, zoals zink. Heb het zelf  jarenlang gehad, dat de derde week van de cyclus begon met roze afscheiding, daarna bruin bloed en dan eindelijk de menstruatie. Of dat het met horten en stoten ging, 2 dagen ongesteld, een dag niet en daarna weer wel. Wat mij enorm heeft geholpen, samen met lysine, is progesteroncrème. Een volkomen natuurlijk middel, dus geen synthetische zooi van de dokter. Het helpt het progesteron weer wat te verhogen. je cyclus verbetert ervan maar ook je humeur.

    Reageer
Reageer op: Week voor NOD roze afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief