Zorgen maken om (teelbal)kanker

  • #1

    Hallo, ik zat al anderhalf jaar met het probleem of dat ik nou wel of niet teelbal kanker zou hebben en ben er gewoon mee doorgelopen omdat ik niet durfde en kreeg zo veel stress aan mijn hoofd. Mijn cijfers gingen achteruit, mijn stemmingen alles. Ik ben pas NA anderhalf jaar echt gaan kijken wat er nou aan de hand was omdat ik nooit verder durfde te kijken omdat ik te angstig was voor wat er zat en wou ook altijd tegen mezelf liegen dat ik het niet zou hebben. Het bleek dat na anderhalf jaar de tijd het enigste wat er zat was een ader die uitgezet was en dat voelde aan alsof er knobbels zaten, het is zo'n ader zoals je die weleens op je hand hebt als je heel intensief sport en het warm krijgt.

    Dus wat mijn punt is, kijk er eerst goed naar voordat je je zorgen gaat maken! Ik heb 1.5 jaar zorgen gemaakt om niks en veel stress gehad.

    Hopelijk hebben jullie er wat aan.

    Reageer
Reageer op: Zorgen maken om (teelbal)kanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief