Bultje onder op rechter bal na klaarkomen

  • #1

    Hallo ik ben 27 jaar en heb sinds een week last van mijn ballen nu naar veelvoudig voelen of er een knobbeltje zit ben ik er achter gekomen dat als ik een stijve heb of net klaargekomen ben dat op mijn rechterbal onderop een bult komt van 1cm ong. Nu is mijn vraag kan dit teelbal kanker zijn of zijn er andere oorzaken en hebben meer mannen hier last van ??

    Reageer
    #2

    Beste Hans,
    Het is zeker geen teelbalkanker, maar hoogstwaarschijnlijk een ophoping van sperma als je klaarkomt.
    Hoe dat komt weet ik niet daarvoor moet je naar een uroloog gaan, maar ik denk dat wanneer je het plekje masseert, elke keer dat je de bobbel voelt, het eigenlijk vrij snel weggaat.
    Ik hoor wel van je,
    Groetjes, Harrie

    Reageer
    #3

    Ja het lijkt erop of de bijbal die ook aan de onderkant gehecht zit door een hard bultje ontstaat het is aan beide ballen alleen op de rechter word ie iets groter als links het word somds heel hard. Maar kan ook zomaar 10min later ofzo weer zacht weefsel zijn. Wat kan dit zijn en is dit normaal?het is echt precies aan de onderkand van beide ballen. Maar kan wel gewoon klaarkomen enzo hoop hier te weten te komen wat het is want ik sta niet graag bij de dokter met mijn broek op mijn knieen

    Reageer
    #4

    Hallo Hans,
    Niet om 'stoer' te doen, maar wij vrouwen liggen ook regelmatig met onze benen wijd met een speculum erin bij de gynaecoloog, en wat dacht je van een mammografie, dat onze borsten geplet worden tot het zo'n zeer doet dat de tranen in onze ogen springen?! En jij staat niet graag met je blote testikels voor de huisarts? Als ik jou was, zou ik mijn schaamte maar opzij zetten hoor. De huisarts heeft echt wel ernstiger zaken gezien dan jouw geslachtsdeel en jouw scrotum... Sorry, moest het even kwijt.

    Reageer
Reageer op: Bultje onder op rechter bal na klaarkomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief