bultje boven teelbal.

  • #1

    hallo,
    aangezien ik erg druk ben, heb ik pas voor aankomende dinsdag een afspraak bij de dokter gemaakt. maar omdat het me niet helemaal lekker zit stel ik hier vast de vraag.
    ik heb nu 4 weken een bultje boven mijn rechter teelbal, het zit niet op de teelbal zelf maar een draadje/ader die weer aan de teelbal zit. het bultje is ook niet echt hard. misschien raar om het zo te zeggen maar weet geen andere manier om het uit te leggen. verder heb ik ook een zeurende pijn in me rechter lies als ik langer zit. zo een 4 maanden geleden heb ik ook een onsteking gehad aan de rechter teelbal dit is vanzelf weggegaan na een paar dagen inbuprofen. als ik op internet zoek kom ik bijna alleen maar uit op teelbal kanker. vandaar de vraag: hoe groot is de kans dat ik dit zou kunnen hebben met deze symptonen?

    mvg. joerie
    p.s ik ben 20 jaar, en kanker komt veel voor in de familie maar geen teelbal kanker.

    Reageer
    #2

    niemand?

    Reageer
    #3

    Ik vind teelbalkanker niet voor de hand liggen bij jouw symptomen. Wat was de oorzaak van de ontsteking bij jou? Was dat een SOA? Kan het bolletje misschien ontstekingsweefsel of bindweefsel zijn?

    De symptomen van testikel kanker zijn: een relatief snelle toename van het volume van de bal. Vaak zijn er juist geen duidelijke knobbels te voelen en lijkt het dat de bal in z'n geheel gewoon groter wordt. In de regel is het bovendien in het geheel niet pijnlijk.

    Reageer
    #4

    Hallo Freek.
    Ik ben toen niet naar de dokter geweest het was dan ook na 2 dagen weg. Een soa lijkt mij niet het geval, aangezien mijn vriendin en ik elkaar ontmaagd hebben en ben dan ook al 5 jaar met haar samen. Misschien is het een nieuwe opkomende ontsteking? Het is wel steeds gevoeliger aan het worden. Het volume van de testikel neemt niet toe, en het bolletje zit los van de testikel, maar aan het bolletje zitten wel weer draadjes die naar de testikel lopen. Bedankt voor het antwoord freek, het heeft me toch wat gerustgesteld.
    gr joerie

    Reageer
Reageer op: bultje boven teelbal.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief