knobbeltje

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een knobbeltje op de bovenkant van mijn linker bal zitten. Het zit er al een tijdje en is volgens mij nog niet van grote veranderd. Ik was laatst bezig met zoeken naar symptonen van kanker en kwam op teelbalkanker uit. Ik heb alleen het pijnloze knobbeltje en verder geen last van pijn in het scrotum of pijn in de onderbuik. Voor mijn gevoel is het niet ernstig want ik heb er verder geen last van. Heeft iemand nog een ding waardoor ik kan weten of het toch iets ergs is behalve het voelen van de bal tussen duim en wijsvinger?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    naar knobbeltjes altijd laten kijken bij de huisarts, ook als je geen last hebt!
    Brenda

    Reageer
    #3

    Dat wil ik ook wel maar durf het niet. Het knobbeltje zit er denk ik al meer dan een jaar.. Als het kanker is zou het dan al niet zware consequenties hebben?

    gr..

    Reageer
    #4

    hee,

    ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die het zelfde heeft, nouja blij..
    ik heb de precies het zelfde en ik durf ook niet naar de dokter( ben 14..) niemand weet dit verder.. ik weet niet wat ik moet doen..

    -

    Reageer
    #5

    Hee,

    Ik durf ook niet naar de dokter laat staan het aan mijn ouders vertellen.
    Ik neem aan dat als het echt kanekr zou zijn ik er behoorlijk veel slechter aan toe zou zijn.

    Toch wil ik graag weten wat het nou precies is zodat die gedachte uit mijn hoofd verdwijnt. Ik zelf ben 16 jaar maar heb het knobbeltje al vanaf mijn 14/15e.

    Ik wil ook nog even weten waar het knobbeltje zich bij de meeste mensen zit, ik dacht eerst namelijk dat dat gewoon hoorde maar ik het maar bij 1 bal..

    gr.

    Reageer
    #6

    hee,

    ja ik wil het ook weten maar ik ben gewoon fackung bang dat het kanker is..
    ik heb het op mijn linker bal.

    gr

    Reageer
    #7

    Ik weet wel dat Ik heel snel moet gaan naar de dokter want al is het nou kanker kan het heel goed behandeld worden, hoe langer je wacht hoe groter de kans word.

    gr

    Reageer
    #8

    hee, als jij naar de dokter gaat zou je dan even willen laten weten wat het is?..
    dankje:)

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ga altijd naar een doktr, met een eenvoudig bloedonderzoek kan een hoop ellende jouw bespaard blijven.
    gr fred

    Reageer
    #10

    hadden de laatse mensen nog nieuws na onderzoek? ik had vergelijkbaar probleem en ben na een tijdje naar de dokter geweest. Bij mij kwam het bobbeljte en verdween het ook weer en daardoor was ik ook niet direct gegaan. Ik had ook het gevoel van een gedraaide teelbal en af en toe een weeig gevoel. Niet echt pijn. Het bobbeltje zit echt vast aan de bal.
    De huisarts stuurde mij gelijk door naar het ziekenhuis en daar werd een radiologische echo gemaakt. Er zat verder niets vreemds in de bal zelf en de man vertelde mij dat als het komt en gaat het nooit kanker zou kunnen zijn.

    Nu heb ik het steeds vaker en het bobbeltje is ook groter geworden ook al schijnt het nog steeds af ten toe te verdwijen.. Lijkt een beetje alsof de binnenband door de buitenband heenkomt.

    Ik ben het een beetje zat om niet te weten wat het is en de angst voor iets ergs steekt dus weer af en toe de kop op.

    Reageer
Reageer op: knobbeltje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief