medische blunder in Amphia Breda

  • #1

    Klacht over behandeling Amphia

    Op 15 augustus 2012 val ik van de roltrap op mijn werk bij de Bijenkorf en word naar het Amphia ziekenhuis gebracht per ambulance.
    Daar word ik onderzocht en er worden foto's van mijn schouder gemaakt. Er blijkt een splinter van het schoudergewricht los te zijn geraakt. De dienst doende eerst hulp leerling arts doet de arm in een sling en stuurt mij naar huis met de mededeling dat het met rust en pijnstilling wel goed komt.
    Ik verga van de pijn maar denk dat dit erbij hoort.
    De vrijdag daar op word ik gebeld met de mededeling dat chirurgen de foto's nogmaals hebben bekeken en dat ze hebben gezien dat de schouder verbrijzeld is: Fout nummer1: Ik moet een afspraak maken met het ziekenhuis voor de operatie aan de verbrijzelde schouder. Ik kan tot mijn stomme verbazing pas op 27 augustus worden geopereerd, 12 dagen na het ongeval.
    Ik verzoek een eerdere datum van wegen de hevige pijn die ik heb, maar dat kan niet word bits mede gedeeld.
    Ik moet in Amphia Oosterhout langs diverse mensen die alles doornemen voor de geplande operatie,
    hier geef ik alle info die ze nodig hebben voor de operatie.
    Eindelijk is de dag daar dat ik word geholpen aan mijn schouder 27 augustus, 12 dagen na de val en een hel van pijn.

    Ik word geopereerd en er komt een plaat op het schoudergewricht om de breuk weer goed te krijgen. Mijn vriend komt langs op bezoek en ik ben nog helemaal weg en niet aanspreekbaar.
    De volgende dag ben ik nog helemaal weg en een verpleegster van de vorige dag slaat alarm.
    Dit gaat niet goed hier deze mevrouw had al lang bij moeten zijn, bij controle blijk ik al op weg richting een coma te zakken. Artsen erbij en de narcotiseur komt erbij hij heeft het medicijn Reapan
    over het hoofd gezien waardoor er een verkeerde narcose is toegediend aan mij. Fout nummer2.
    De chirurg heeft ook nog een mededeling aan mij, een van de schroeven in de schouder is iets te lang en kan voor last zorgen maar dat moet overgaan: Fout nummer 3.Een te lange schroef maakt
    schade aan de schouder doordat hij schraapt en een ruimte maakt door dat hij te lang is. Fout nummer 4.
    Na twee dagen mag ik naar huis maar ik heb nog veel pijn , dat gaat wel over met paracetamol aldus het Amphia.

    De genezing kan beginnen maar de plaat zit van begin af aan niet lekker en ik heb er last van. Na lang aan modderen besluit ik om de plaat eruit te laten halen en ga naar mijn huisarts om te vragen of dat ook kan. Ik ga naar het Amphia en heb een gesprek met de arts om te bespreken of het verwijderen van de plaat al kan. Hij heeft de foto's op zijn scherm staan van de vorige operatie en zegt dat het kan. Hij maakt geen nieuwe foto's om de huidige stand van zaken te beoordelen en ik kan op 13 maart 2014 worden geholpen.
    Weer ga ik op een eerdere datum voor alle afspraken en info naar het Amphia zodat men alles heeft om de operatie goed te laten verlopen.

    13 maart 2014 om 1400 uur gaat de operatie van start en word de plaat verwijderd uit mijn schouder een schroef blijft zitten die krijgt de arts er niet uit, dit is toch te gek voor woorden dat dit zo gaat
    : Fout nummer 5. Ik kom bij op de uitslaap kamer, ik krijg een bloeding: Fout nummet 6 die word gestopt en ik word op zaal gebracht. Daar krijg ik weer een inwendige bloeding: Fout nummer 7, de arts word gebeld maar die zegt dat er een drukverband om de schouder moet, hij komt niet kijken. Ik merk dat mijn arm niet werkt en geef dit meerdere keren aan, de verpleging geeft dit ook aan bij de arts. Na een poost haalt men het drukverband er af, ik verga van de pijn aan mijn arm en geef ook dit aan. Ik zie mijn arm weer opzwellen in rap tempo, de arts word weer gebeld. De arts zegt dat ze mij nu helemaal moeten inpakken om zo meer druk op de zwelling te kunnen geven, de pijn word minder in mijn arm. De arts weigert wederom om te komen.
    Vrijdag 14 maart 2014 ik word naar huis gestuurd, Amphia Oosterhout gaat in het weekend dicht.
    In het weekend daarop volgend verga ik van de pijn en ik weet van ellende niet hoe ik mijn arm moet houden om van de pijn af te komen. 18 maart 2014 ik bel naar de afdeling waar ik heb gelegen in Amphia Oosterhout en leg alles uit, ik mag langs komen in Amphia Oosterhout.
    Daar worden foto's van mijn arm gemaakt en wat blijkt, tijdens de operatie is mijn bovenarm gebroken: Fout nummer 8. Mijn arm word gezet en in een brace gezet en er word een afspraak gemaakt voor de week erop. Ik ga terug voor controle en ja hoor niet goed gezet dat word dus weer een operatie: Fout nummer 9.

    Een andere arts gaat het nu doen, ze gaat een pin in mijn arm plaatsen zodat het bot aan elkaar kan groeien, en ze haalt de schroef die was blijven zitten alsnog uit mijn schouder. Na de operatie weer een onheils bericht, de pin is wat te lang, maar dat kan bij Amphia Breda geen kwaad, Bij het Twee steden in Tilburg spreekt men er schande van. Fout nummer 10.

    De pin zal verwijderd moeten worden maar dat gaat nooit gebeuren in Amphia Breda, dat “ZIEKenhuis” moet asap gesloten worden. Amphia is een schande voor de geneeskunde.

    Dit is het verhaal van A tot Z

    Door heel dit gebeuren heb ik niet alleen fysiek maar ook geestelijk een dreun gekregen en voel me een wrak.
    Doordat ik veel tijd verloren heb met revalidatie is mijn baan opgezegd, einde contract, en zit ik in de WW. Doordat ik toch mijn slechte arm heb ontzien is mijn andere arm overbelast geraakt en heb ik daar een slijmbeurs ontsteking gekregen die maar niet weg wil gaan. Daar sta ik dan met twee slechte armen en geen baan meer. Dank je wel Amphia Breda.
    Bij het UWV alles besproken en uitgelegd, daar spreekt me schande van deze handelswijze van een ziekenhuis. Ik moet solliciteren maar wie neemt mij nog aan met deze aandoening, ik moet dit melden want als ik dit verzwijg is dat strafbaar.

    Ik ben ten einde raad want procederen tegen dit corrupte ziekenhuis is een lijdensweg. advocaten zijn voor mij bezig om genoeg doening te krijgen maar Amphia werkt alles tegen en pleegt zelfs valsheid in geschriften. Dit kan allemaal in Nederland en niemand die mij kan helpen.
    Ik ben het geloof van een rechtvaardig Nederland helemaal verloren en zie dat een eerlijke rechtsgang in dit land voor de gewone burger niet mogelijk is. Grote bedrijven en grote organisaties doen wat ze willen en niemand die daar tegenop kan, zelfs het recht word naar hun kant verbogen.

    Noch van Amphia noch van de arts heb ik ook maar iets vernomen van medeleven over het gehele gebeuren, dit vind ik zeer ongepast.

    Reageer
Reageer op: medische blunder in Amphia Breda


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief