Uitslag over gehele lichaam van mijn zoontje 20 maanden

  • #1

    Hi,

    Ik wil graag via deze weg vragen of iemand mij kan helpen.

    Mijn zoontje van 20 maanden heeft vanaf begin dit jaar schrale plekken. Het begon met alleen kleine plekjes naast zijn mond, wij dacht van de tut en kwijlen/wrijving. Het is nooit echt weg geweest. Toen krijg hij half maart de waterpokken. Echt heel extreem heeft hij dat gehad, 2 weken later was het ver weg alleen waren toen de plekken op zijn gezicht een stuk groter. Er werd toen door mensen gedachten aan krentenbaard (zie eerste bijlage) niks voor gekregen alleen goed insmeren met zinkzalf.
    Toen kreeg hij 8 april buisjes. Flinke ontstekingen zaten er in beide oren dus moet 2 weken druppelen met bacicoline-b 3 maal dag 2 druppels per oor. Toen ook een zalf gekregen voor de wangen omdat het toch stuk erger was geworden daar kreeg hij fucidinezuur crème voor. 2 maal per dag aanbrengen.
    2 dagen later zat hij in een keer helemaal onder de uitslag (zie foto's) weer langs de huisarts en toen kregen we een antibiotica kuur waar ik nu even geen naam van heb. Ze dachten dat het misschien een bacterie kon zijn. Weer 2 dagen verder was het dubbel zo erg geworden dus terug naar huisarts en toen moest ik de crème 3 x per dag gaan smeren en een sterkere antibiotica Floxapen. Weer 2 dagen verder was het weer verergerd en lichte koorts / verhoging er bij. Naar de huisartsenpost geweest gister. Die rade aan overal mee te stoppen en iets te nemen tegen een allergie desloratadine teva. Dat helpt wel tegen de jeuk want hij heeft sinds het eerst in een week tijd weer geslapen. Maar het blijft erger worden. Als het binnen 2 dagen niet minder zou worden moest ik weer terug naar de huisarts dus dat zou morgen zijn. Maar die wist vorige keer ook gewoon niet wat hij er mee aan moest dus nu waarschijnlijk ook niet echt. Dus wil ik vragen of hier misschien iemand ervaring hier mee heeft of advies voor mij.
    Ik ben er echt een beetje ongerust om geworden. Zeker omdat het alleen maar ergens blijft worden. Ik heb er een hoop foto's bij de ergste is het nu op het moment. Zo zien jullie de verschillen ook een beetje.

    Mvg Didi

    Reageer
    #2

    Hier nog meer foto van nu.

    Reageer
    #3

    Ga morgen naar de huisarts en vraag een spoedverwijzing voor de kinderarts/dermatoloog.
    Hier moet toch echt even door een specialist naar gekeken worden. Het lijkt in ieder geval op een bacteriële infectie.

    Reageer
    #4

    Dank u wel voor zon snelle reactie. Kan het zijn dat hij zo veel extra uitslag heeft gekregen door allergie antibiotica?

    Reageer
    #5

    Het zou kunnen dat er ook nog een allergische reactie is opgetreden.
    Maar het kan ook van de bacteriële infectie zijn.

    Reageer
Reageer op: Uitslag over gehele lichaam van mijn zoontje 20 maanden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief