Raar en vervelende gevoel in de maag

  • #1

    Ik heb al 2 dagen last van mijn maag, ik vermoed dat het komt doordat ik iets verkeerds heb gegeten of omdat mijn spijsvertering niet goed werkt. Ik dacht eerst aan een buikgriep maar ik heb geen diarree en heb ook nog niet overgeven. Ik heb een drukkend gevoel in mijn maag en een opgeblazen gevoel, ook in de ochtend als ik nog niks heb gegeten voelt het alsof ik vol zit en veel heb gegeten. Ik ben ook af en toe misselijk en heb het gevoel soms dat ik moet overgeven maar dat gebeurt niet. Ook heb ik in een brok/knoop in mijn keel alsof daar wat vast zit soms heb ik ook de neiging om daardoor te braken maar dat gaat ook niet. Ik heb geen buikpijn of iets alleen een heel raar vervelend gevoel alsof mijn maag vast zit. Wat zou dit kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Het kan zijn dat je maag inderdaad van streek is of dat je maagslijmvlies geïrriteerd is. Als de klachten aanhouden ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Raar en vervelende gevoel in de maag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief