stuk instrument achtergelaten

  • #1

    Beste mensen op deze Forum,

    Sinds een week heb ik een probleem ontdekt die al 20 jaar bestaat.
    Al drie weken heb ik last van mijn kaak en dacht er eigenlijk niet aan om naar de tandarts te gaan omdat ik geen gaatjes heb en sinds jaren ga ik naar de tandarts om mijn gebit te onderhouden en weet dus dat ik geen gaatjes heb.
    Na ondragelijke pijn toch naar de tandarts gegaan en deze vertelde dat er geen zichtbare aanleiding te zien is waar de pijn vandaan komt.
    Ik moest een Panorama röntgenfoto laten maken waar duidelijk te zien zal zijn wat er aan de hand is.

    Op de foto waren twee dingen te zien, een klein gaatje tussen twee kiezen die niet te zien is omdat er een vulling in de kies zit die er al heel lang zit.

    Een ander geval is een voorwerp in de kaak die naar nu blijkt een stuk instrument die afgebroken is tijdens een verwijdering van een verstandskies 20 jaar geleden.

    De verstandskies is toen door een kaakchirurg verwijderd, het was een hele moeilijke kies, die met veel geweld is verwijderd. ik heb na verwijdering een maand niet kunnen eten of drinken en heb heel lang de wachtkamer van de tandarts vermeden. Door de angst. Er zijn verder op deze plek geen andere dingen uitgevoerd, de plaatst van de verstandskies is gewoon leeg.
    maar daar onder dus een stuk instrument / ijzer die daar niet hoort.
    ik heb vaak jeuk aan mijn kaak en dacht om naar de huidarts te gaan omdat ik altijd dacht het zal wel een allergie zijn.
    Nu is mijn verzoek aan iedereen die dit leest, wat is het advies, ik was toen doorverwezen door mijn eigen tandarts toen naar de kaakchirurg, dus er staat zeker ergens op papier wat er toen gedaan is en door wie. Want het probleem is nu dat ik dat ijzer nu operatief moet laten verwijderen.

    Ik hoop dat ik gauw iets horen.

    Reageer
    #2

    Ik zou hiermee naar een letselschade advocaat gaan. Zo kun je in ieder geval ervoor zorgen dat alle kosten verhaald kunnen worden op het ziekenhuis/kaakchirurg die de fout heeft gemaakt.

    Reageer
Reageer op: stuk instrument achtergelaten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief