Meer dan jaar Vermoeid, geen eetlust, koppijn, duizelig.

  • #1

    Hallo,

    ik zit met een vraag, ik ben nu 18 jaar. mijn moeder en ik weten het echt niet meer.
    Sinds 2012 heb ik eigelijk al een slecht eetgedrag en eet ik niet veel. Ik was ook altijd al heel erg moe en vermoeid. Maar toen dachten wij dat het kwam omdat ik naar de middelbareschool ging dat het wennen is. Eenmaal in 2014 ging ik naar een andere school en kreeg ik pfeiffer en was ik weer vermoeid. Ik moest voor die school ook veel verder fietsen. Ik ben er pas achter gekomen dat ik pfeiffer had toen het al weg was. Ik bleef eigelijk altijd wel vermoeid en we dachten dat het die nasleep was. Sinds dien ben ik altijd nog steeds heel erg moe, als ik naar school ga ik ben kapot en ik wil direct slapen. Ook als ik eet word ik misselijk en als ik niet eet word ik ook misselijk. Sinds 2016 ben ik eigelijk elke dag wel misselijk, geen eetlust, koppijn en duizelig. Ik heb een maand geleden weer een bloed onderzoek gedaan maar alles was goed. Mijn moeder denkt dat ik misschien ziek ben door die HPV injectie van de baarmoederhalskanker prik. Omdat het ook al zo lang speelt. Ik weet echt niet wat ik heb en of mijn moeder gelijk zou kunnen hebben. Ik voel me verder gelukkig en stress ook niet te veel.
    Iemand enig idee wat ik kan doen? Want ik wil gewoon weer verder goed mijn leven in kunnen gaan.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Als het door de HPV vaccinatie zou zijn, had dat uit het bloedonderzoek naar voren moeten komen.
    Vraag aan de huisarts een verwijzing naar de MDL arts

    Reageer
    #3

    Ben alweer dokter gegaan. De dokter zei dat ze het niet onderzoeken of het van de hpv vaccinatie zou zijn, dat is erg moeilijk te onderzoeken vertelde ze. Ik moet over 2 weken foto's maken van mijn maag. De dokter zei wel dat ze niet verwacht dat ze daar wat in kunnen vinden.

    Reageer
    #4

    Maar even afwachten dan

    Reageer
Reageer op: Meer dan jaar Vermoeid, geen eetlust, koppijn, duizelig.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief