Vermoeidheid en misselijk

  • #1

    Hallo,

    Een half jaar heb ik nu denk ik wel last van vermoeidheid. Maar dan ook zo moe dat ik na mijn werk gelijk naar bed ga. Terwijl ik zeker wel 6 a 7 uur slaap 'snachts. Maar ook op vrijedagen heb ik behoefte aan een powernap. Daarbij heb ik last van misselijkheid, en met name na het eten. Dan zit het flink te rommelen in mijn buik, weet niet goed of dit mijn darmen zijn of mijn maag. Maargoed ik ben hiervoor naar de huisarts gegaan. Pfijffer negatief, hij zei wel dat ik het heb gehad (via mijn vriend grr), vitamine waren goed, geen suikers en voor de misselijkheid ben ik bloed wezen prikken voor mijn lever en gal? Beide factoren waren negatief.. ik zit hier wel erg mee. Zou dit een nasleep zijn van pfijffer? Of is er iets met mijn maag/darmen? En herken een van jullie dit probleem?

    Reageer
    #2

    Vervelend genoeg heb ik het ongeveer zelfde probleem.

    Ben een Jongen van 26 jaar en loop hier nu al zon 8 Maanden mee. Ik heb pas een duizeligheids onderzoek laten doen waar ik 8 september de uitslag van krijg.

    Mijn leven is eigenlijk compleet op zijn kop gegooid, en het vervelende is... het word erger.

    Symptomen:

    *Dronken surreëel gevoel (duizeligheid)
    *Misselijk na het eten (Alsof je lichaam vind dat je moet overgeven)
    *Snel moe (Ik slaap zon 8 tot 10 uur per dag)
    *Nooit echt het gevoel uitgerust te zijn
    *Veel behoefte aan middagdutjes
    *Na fysieke inspanning stort ik in.

    Reageer
Reageer op: Vermoeidheid en misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief