vermoeidheid en vaak ziek

  • #1

    Hallo,

    Al ruim 2 jaar ben ik constant moe, hoeveel slaap of rust ik ook heb. Hiervoor is al een aantal keer bloedgeprikt waar alleen een laag gehalte vit D uitkwam. Na behandeling met tabletten hiervoor geen verbetering.
    Ook is er gekeken of mijn astma de klachten kan veroorzaken. Er is wel weer astma vastgesteld, maar van de medicatie, tot prednison aan toe, kreeg ik bijwerkingen en hielp het niks. Deze gebruik ik dus niet.

    Daarnaast ben ik vaak misselijk of ziek en laatst ook flink last gehad van mijn darmen: hevige krampen en geen ontlasting maar een soort gele slijmerige klomp.

    Heeft iemand vergelijkbare klachten of een idee wat dit nog kan zijn?

    Reageer
    #2

    Ga in ieder geval naar de huisarts met de klachten en laat opnieuw bloedonderzoek doen naar je vit D, vit B12 en de ontstekingswaarden. Vraag ook om een ontlastingsonderzoek of een verwijzing vaar de MDL arts.

    Reageer
Reageer op: vermoeidheid en vaak ziek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief