Moe van het moe zijn

  • #1

    Goedeavond iedereen,

    Ik had een aantal vraagjes. Ik zal het even uitleggen.

    Ik heb 4 jaar lang constand stress gehad, vrijwel geen moment van rust. Nu heb ik eindelijk wat rust en ben ik ongeveer sinds een half jaar doodmoe. Slapen helpt niet, extra vitamines helpen niet. Ik word gewoon moe van het moe zijn.

    Nu ben ik inmiddels voor de zoveelste keer naar mijn dokter geweest hiervoor omdat ik gewoon een oplossing wil i.p.v. dat er gezegt word dat ik moet gaan slapen. Ik ben doorverwezen naar een psycholoog omdat mijn concentratie en geheugen best achteruit is gegaan en ik nog moeier ben. De huisarts denkt misschien aan ADD. Inmiddels is dit niet het geval zegt het GGZ.

    Er is een bloedtest gedaan en daaruit kwam dat mijn leverwaardes te hoog waren. Nu was daar niks mee aan de hand en daar werd ook niks mee gedaan. Dat kan. Ik heb sinds ongeveer een aantal maanden ook hevige buikkrampen en vaak diarree. Nu gebruik ik anti histamine tabletten omdat er gezegd is dat ik waarschijnlijk histamine intolerant ben en ze elke dag moest gaan gebruiken. Ik heb zelf moeten googlen wat histamine intolerantie is.

    Nu is er weer een bloedtest gedaan en zijn mijn leverwaardes nog meer verhoogd en waren mijn ontstekingswaarden/cellen ook te hoog. Voor de bloedtest ben ik naar de huisarts gegaan omdat ik letterlijk overal jeuk had zonder enige uitslag en ik er gek van werd. Ook word mijn ontlasting nagekeken.

    Nu moet ik over ongeveer 2 weken weer bloedprikken om te kijken hoe hoog de waardes dan zijn.

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een beetje moe word van het bloedprikken en dat er niet echt veel word uitgelegd of dat er gezegd word dat het goed is zo.

    Nu was er een vervangende arts omdat de mijne op vakantie is en die heeft gezegd dat als ze over 2 weken nog steeds zo hoog zijn ze mij wil doorsturen voor verder onderzoek omdat er wel wat mee gedaan moet worden. Ik voel me eindelijk een beetje serieus genomen, of ben ik nu gek aan het worden?

    Ik word gewoon moe van het moe zijn.

    Ik ben bijna 10 jaar geleden gebeten door een teek en daar ben ik eigenlijk nooit voor naar de dokter geweest, voor de rest weet ik het echt niet.

    Reageer
    #2

    [quote]Ik heb 4 jaar lang constant stress gehad, vrijwel geen moment van rust. Nu heb ik eindelijk wat rust en ben ik ongeveer sinds een half jaar doodmoe. [/quote]
    Het is heel goed mogelijk dat je nu met de gevolgen zit van de stress die je hebt gehad. Een soort van burn-out...

    Het is in ieder geval wel goed dat er dingen onderzocht gaan worden om te kijken of er niet een onderliggende aandoening is die de klachten zou kunnen veroorzaken. Bespreek ook de ziekte van Lyme

    Reageer
    #3

    Dank je wel Tandor. De dokter vind nog steeds dat er niks mis is en wil ook geen verder onderzoek doen. Ik kan wel janken.

    Reageer
    #4

    Er komt wel onderzoek. Je moet over 2 weken weer bloed gaan prikken. Je ontlasting wordt ook onderzocht..
    Bespreek het in ieder geval met de huisarts. Geef dan ook duidelijk aan dat je het er niet mee eens bent dat er niet verder gekeken wordt.

    Reageer
Reageer op: Moe van het moe zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief