Erg moe en heel duizelig.

  • #1

    Ik ben een meisje van 14 en ik loop al bijna m'n hele leven in het ziekenhuis. De laatste 2 jaar loop ik in het ziekenhuis omdat ik erg moe ben en omdat ik steeds duizelig ben. Ik slaap genoeg doordeweeks ongeveer 8 a 9 uur en s'weekends ongeveer 12 a 13 uur. Ik eet elke dag gezond en ik eet elke dag minstens 1 stuk fruit. Ik ben dus alle dagen moe ook al slaap ik heel lang & ik ben steeds duizelig weten jullie misschien een oorzaak ?

    Reageer
    #2

    Ik denk in eerste instantie aan Pfeiffer, maar daar zul je denk ik wel al op getest zijn?

    Pien

    Reageer
    #3

    Mogelijk komt je Ataxie, door B12 tekort wat je misschien al aangeboren is?

    auto immuun ziektes IF en PC zijn erfelijk.

    advies: Laat je testen op B12 en vit d tekort.

    Ing Berry van der Looij

    Reageer
    #4

    Beste Demi,

    Duizeligheid is vaak gerelateerd aan de werking van je evenwichtsorgaan. In je oren zitten buisjes gevuld met water welke horizontale en verticale bewegingen waarnemen. Het kan best zo zijn dat er een verbinding is geforceerd tussen die buisjes waardoor verticaal water in de horizontale buis stroomt. Dit wordt Meniere genoemd en valt onder de noemer [url=http://geinformeerd.infoteur.nl/specials/ooraandoeningen.html]ooraandoeningen[/url]. Veel rust en speciale medicatie kunnen in dat geval de conditie goed onder controle houden.

    Gerard

    Reageer
    #5

    is begonnen na stressperiode en oorpijn

    Reageer
Reageer op: Erg moe en heel duizelig.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief