Sporten met ziekte van Pfeiffer?

  • #1

    Ik ben een meisje van 14 en ik heb sinds vorig jaar december de ziekte van Pfeiffer. Mijn lichaam heeft al wel antistoffen gemaakt tegen het virus, (al na 3 weken na begin vd ziekte), dus in principe heb ik de ziekte niet meer. Maar ik heb nog steeds erge last van de nasleep waar men vaak erg moe van wordt net zoals ik dus.
    Toen ik te weten ben gekomen dat ik pfeiffer had, ben ik onmiddellijk gestopt met sporten en andere activiteiten. Nu ben ik meer dan een half jaar verder en ik ben sinds een paar weken begonnen met hardlopen (2 x per week) om mijn condititie weer beter te maken. Nu merk ik dat ik van het hardlopen wel wat moeier dan normaal wordt. Ik vraag me dus af of het wel goed is om te blijven hardlopen. Aan de ene kant lijkt het me niet goed om niks te doen, maar aan de andere kant is het denk ik ook niet goed dat ik er moe van word.

    Reageer
    #2

    Up!

    Reageer
    #3

    Iemand?

    Reageer
    #4

    Hoi K.

    Het is juist goed om te sporten, dat je er moeier van wordt dan eerst is niet zo gek, je lichaam is het gewoon niet zo meer gewend. Maar van sporten zal het nooit slechter worden.

    Groetjes,
    Thobias

    Reageer
Reageer op: Sporten met ziekte van Pfeiffer?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief