vermoeidheid

  • #1

    Hallo! Ik ben de laatste weken heel erg moe heb last van overal pijn en ben vaak duizelig.De artsen kunnen niks vinden.Dag op dag wordt het nog erger.Wordt zelf nu heel snel emotioneel.soms kom ik op rare gedachten wordt echt moe van.weet niet meer wat ik moet doen

    Reageer
    #2

    Hai,
    Heb je al een bloedonderzoek laten doen? Kan je iets meer vertellen?

    Emma

    Reageer
    #3

    Hallo Emma!
    twee weken geleden heb ik een bloedonderzoek gehad van de lever en schildklier.De leverwaarde was iets te hoog maar de arts vondt het normaal.De schilklier was goed.Ik voel me de laatste dagen heel erg moe,duizelig en ben snel geiriteerd.Ik vind het niet normaal.Heb ook last van acne.Wat kan het zijn?

    Reageer
    #4

    Hallo! heeft iemand nog advies voor mij??

    Reageer
    #5

    Hallo zou ook meer informatie willen weten over hoe het allemaal met deze site werkt en wie de informatie doorgeeft.zijn het artsen die dit doorgeven?Graag reactie?

    Reageer
    #6

    @Shaya: Welkom!
    Even goed de link lezen nadat je deze hebt aangeklikt:
    http://www.dokter.nl/forum/Content/forum-handleiding.html

    Handleiding Dokter.nl Medisch Forum bewerk
    Het Medisch Forum biedt bezoekers van Dokter.nl de mogelijkheid om medische vragen te stellen, medische vragen te beantwoorden en van gedachten te wisselen met andere bezoekers en ervaringsdeskundigen over uiteenlopende medische onderwerpen. Op het Forum worden geen vragen beantwoord door artsen van Dokter.nl. Het kan dan ook niet gezien worden als een vervanging van een (medisch) consult. Raadpleeg bij medische noodsituaties altijd uw huisarts of bel 112.

    Gebruiksaanwijzing:
    1a. Registreren en inloggen
    Het Medisch Forum is voor iedereen vrij toegankelijk. U kunt te allen tijde een vraag stellen of reageren op een onderwerp zonder ingelogd te zijn. Echter als u zich wel registreert, kunt u reageren op een specifieke bezoeker. Daarnaast kunt u aangeven dat u automatisch op de hoogte gehouden wilt worden als er een nieuwe reactie binnen komt op een onderwerp waarop u geabonneerd bent.

    Reageer
    #7

    Hoi Shaya,

    Het is best lastig, want vermoeidheid is het MEEST VOORKOMENDE symptoom van ziektes en aandoeningen. Het kan variëren van een kleine ontsteking, iets hormonaals of iets met voedingswaarden in je eten. Het kan ook zijn dat je misschien nog in de groei bent.. Ook kan het een psychosomatisch symptoom zijn, dat wil zeggen, dat er misschien een depressie of iets dergelijks ook een vermoeid gevoel kan geven.

    Ga toch even terug naar de huisarts, dat is het enige dat ik als advies kan geven, omdat we te weinig informatie hebben om iets mee te kunnen.

    Het zou helpen om een typisch beeld/symptoom te hebben om iets meer te zeggen, maar dat zie ik nog niet in jouw posts

    Groetjes,

    Thobias

    Reageer
    #8

    Hallo Thobias

    Vind steeds moeilijk om naar de huisarts.Ben al vaker geweest en ze kunnen niks vinden.Ik voel me echt rot na 3uur helemaal uitgeput.Wordt er niet goed van,maar zal binnenkort weer heen.

    Groeten,Shaya

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het is het beste om gewoon te blijven gaan, ik zit met hetzelfde probleem, maar mij hebben ze eindelijk doorgestuurd 🙂
    Gewoon blijven proberen en laten zien dat je het meent.

    Groetjes,
    Laure

    Reageer
    #10

    Ik zal binnenkort een afspraak maken,maar blijft moeilijk.Ik zie het soms niet meer zitten.Ik ben gewoon kapot.Heb al bijna 2 jaar last van mijn onderbuik bij de maag.Ze kunnen niks vinden en ben laatste weken na 3uur uitgeput,voel me zo duizelig op het werk.Kan ook niet te veel hebben heel snel zacherijnig en emotioneel.Ik voel me dan niet gelukkig.ik wil echt ervanaf.

    Reageer
    #11

    Dit lijkt op vitamine B12 tekort. Ik heb dit zelf al jaren en krijg hier nog steeds iedere maand een injectie voor. Bij bloedprikken moet je dit zelf aangeven want dit staat niet oo het standaard lijstje, zie ook http://home.kpn.nl/hindrikdejong/symptoom.htm
    Succes!

    Reageer
    #12

    Hallo!

    Ben laatst weer heen gegaan.Schildklier test was goed.Verder doen ze niks meer aan. Weet ook niet meer wat ik moet doen.Leren leven ermee denk ik.

    Reageer
    #13

    Als ik dit allemaal zo lees, zou het best eens kunnen dat je lijdt aan een burn out. Maar zoals velen ook zeggen, daar heb je wat meer info voor nodig. Zoek eens een burnout test op.
    Ik heb zelf een burnout gehad en ik herken veel van jouw klachten erin.

    Groetjes en succes Amanda, HBO verpleegkundige

    Reageer
    #14

    Beste Shaya,
    Zou er toch op aandringen dat ze met een bloedonderzoek vitamine b12 testen en dan ook vitamine D. Als b12 tekort te laat behandeld wordt kun je ernstige blijvende klachten aan overhouden. Kan zijn dat de huisarts denkt dat je geen tekort hebt doordat je geen bloedarmoede hebt, maar dat is niet zo. Je kunt best b12 tekort hebben zonder bloedarmoede. Zie ook de site die Karin aangeeft en site van de stichting. Krijg je het echt niet voor elkaar kun je ze eventueel zelf laten testen.

    Reageer
Reageer op: vermoeidheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief