Extreem moe,hoofdpijn,spierpijn/kramp,extreme honger.

  • #1

    Ik heb sinds 3 maanden dat ik echt extreme trek heb. Ik kan de hele dag door wel eten. Ik heb somns ook echt dat ik 1 bepaald iets wil eten en dan moet ik dat echt perse eten anders blijf ik er aan denken en kan ik soms letterlijk niet slapen door het idee dat ik dat wil eten :S

    En nu sinds 3/4 weken ben ik extreem vermoeid. Na een dagje werken ben ik echt niets meer waard. Ik sta moe op en de hele dag door heb ik gewoon geen energie.

    Ook krijg ik constant kramp vooral in mn voeten en kuiten. Vooral als ik zit *wat ik veel doe want ik ben belachelijk moe* dan schiet de kramp er heel vaak in. De kramp gaat vaak gepaard met zeurende hoofdpijn. Ik let goed op dat ik genoeg water drink gedurende de dag maar dit mag niet helpen.

    Ik ben er mee naar de dokter geweest maar die heeft geen idee en zegt kijk het nog maar even aan.

    Ik dacht zelf aan een zwangerschap maar heb inmiddels 2x getest en beide negatief. Iemand anders hier misschien ervaring mee? Want het is echt om gek van te worden.

    Reageer
    #2

    Je zou wat extra vitamine supplementen kunnen nemen en kijken of de vermoeidheid minder wordt.

    Groetjes

    Reageer
    #3

    wat raar, ik heb precies het zelfde...

    Reageer
    #4

    Ik heb precies het zelfde het beheerst mijn leven ik word er gek van..

    Reageer
Reageer op: Extreem moe,hoofdpijn,spierpijn/kramp,extreme honger.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief