extreem moe, draaiduizelingen, pijn in gewrichten en hoofd

  • #1

    Sinds mijn jeugd heb ik al moeheidsklachten en heirvoor heb ik herhaaldelijk bloedtesten gehad.

    De enige uitkomst was dat de werking van mijn schildklier een kleine afwijking had maar niet ernstig genoeg dat daar medicatie voor nodig was, maar wel elke 6 maanden een herhaalde bloedtest. over een paar jaar bleef het onderzoeksresultaat hetzelfde en ben ik ondertussen gestopt met bloedprikken omdat de werking steeds net iets bleef verschillen.

    ik word 's ochtends zo moe wakker dat ik na douchen & aankleden al weer naar bed wil gaan omdat ik geen energie meer heb..

    overige medische informatie:
    ik heb 1 nier (1 is verwijderd na een afwijking toen ik klein was) maar volgens de bloedtest werkt mijn ene nier normaal.
    na een bloedinfectie 2 jaar geleden ben ik zo moe gebleven, ook al had ik daarvoor ook periodes van extreme vermoeidheid.

    Ik heb 3x een soort 'draaiduizeling' gehad. Ik werd 's ochtends wakker en de hele kamer draaidde als een gek rond - toen ik nog in bed lag en nog niet was opgestaan- en ik kon amper recht lopen en ik had het gevoel dat mijn hoofd naar achteren viel / niet goed op mijn nek bleef zitten. na 1,5 uur stil op de bank zitten trok het weg.

    daarnaast ben ik sowieso snel duizelig en als ik op sta (ik probeer niet te snel op te staan) dan wordt het vaak nog steeds zwart voor mijn ogen en soms gaan mijn oren suizen.

    ook heb ik vaak hoofdpijn, kan ik niet goed zonlicht verdragen en heb ik pijn in mijn gewrichten en botten.

    ik vraag me af of iemand weet wat dit mogelijk kan zijn? Ik ben lichtelijk gefrustreerd omdat ik vaak bij de dokter werd weg gestuurd dat er niets uit het bloed onderzoek kwam, maar ik voel me wel degelijk al jaren 'niet lekker' en erg moe.
    periodes van veel sporten of niet sporten maakt geen verschil uit..

    Reageer
    #2

    Laat je testen op vitamine b12 tekort!

    Ik heb jaren last gehad van wat jij beschrijft en uit geen enkel onderzoek kwam wat. Tot ik me op dit b12 tekort liet testen!

    Het is makkelijk te verhelpen met injecties met daarin een hoge doses vitamine b12. En je zult versteld staan hoe goed je je weer zult voelen.

    Beterschap!

    Reageer
    #3

    even over die b12
    hoe hoog was die bij jou, liet je je daar voor voor prikken ,en hoe hoog mag die zijn . volgens mijn arts in het zieken huis hadden ze mij veels te veel gegeven , van daar die vraag

    Reageer
    #5

    Tot ongeveer 800 pmol/l, geloof ik. Onder de 200 is een te lage waarde, maar dit verschilt een beetje per leeftijd. Injecteren kan geen kwaad als het aan de lage kant is, je plast het te veel namelijk weer uit. Tussen de injecties in moet de waarde boven de 1000 zijn.

    Mijn waarde was 173 en ik heb nu 5 weken lang om de 3 dagen een injectie gehad. Voel me weer helemaal goed nu!

    Succes!

    Reageer
Reageer op: extreem moe, draaiduizelingen, pijn in gewrichten en hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief