Veel moeite

  • #1

    Ik sliep tot een week geleden anderhalf jaar erg slecht; ik sliep altijd na 12'en en werd om 7u weer wakker door de wekker, overdag had ik er helemaal geen last van dat ik weinig sliep.

    Maar sinds een week word ik erg moe wakker ookal slaap ik erg vroeg in, rond 11'en. Alles voelt dan erg moe aan. Vandaag ben ik thuis gebleven van school, ik werd wakker om 7u en ging weer om 7.45 naar bed. Toen ben ik gelijk weer ingeslapen, om 12.15 werd ik weer wakker gemaakt door mijn moeder uit angst dat ik nu te veel sliep en dat ik 's avonds niet meer kon slapen. Maar toen voelde ik me niet beter dan gisteren, terwijl ik bijna 12 uur heb geslapen.

    Reageer
    #2

    Eén nacht extra nachtrust lost geen vermoeidheid op die al langer bestaat en langzaam gegroeid is. Probeer de komende weken een uurtje eerder naar bed te gaan met een mooi boek, zodat je misschien niet langer slaapt maar wel in bed ligt en extra rust hebt. Heb je het erg druk de laatste tijd misschien waardoor je eigenlijk meer vermoeid bent dan normaal?

    Reageer
    #3

    Ik heb het juist veel rustiger dan normaal!

    Reageer
    #4

    Dat zou verklaard kunnen worden door het feit dat je nu voldoende tijd hebt om de vermoeidheid te voelen, dat je dus altijd maar aan het rennen bent. Je ziet dit ook bij drukke managers die op de 1e dag van de vakantie ziek worden. Maar het kan ook zijn dat je een griepje onder de leden hebt, of misschien heb je wel Pfeiffer... Kun je iets meer vertellen over de vermoeidheid misschien?

    Reageer
    #5

    Als ik moe ben dan voelt m'n hele lijf uitgeput aan, en alles kost veel meer moeite dan normaal. En ik ben gewoon helemaal duf.

    Reageer
    #6

    Blijkbaar ben je oververmoeid. Heeft de huisarts al eens bloedonderzoek gedaan?

    Reageer
Reageer op: Veel moeite


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief