Trillerig, buikpijn, licht gevoel, duizelig

  • #1

    Hoi,

    Ik heb het laatste uurtje, halfuurtje last van buikpijn uit het niets. Moet niet ongesteld worden of iets dergelijks en heb eigenlijk ook nooit buikpijn. Dit begon ongeveer halfuur, uur geleden. Ik liep daarna naar het station na weer een dag stage, totaal niet moe maar met best nog wel wat Energie (rond uurtje of 17.00). Tijdens het lopen begon ik opeens last te krijgen van trillerigheid, en een raar gevoel in mijn benen met lopen. Voelde me duizelig en opeens erg sloom; lastig om uit te leggen. Moeite met slikken ook. De buikpijn is er nu nog steeds en het lichte gevoel in mijn handen bijv met het typen hiervan ook. Wat kan dit zijn? Ik heb hier namelijk nooit last van, en vind het maar raar.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om dat zo te zeggen... Het zou een virusinfectie kunnen zijn. Misschien een aankomende buikgriep.. Als de klachten aanhouden, ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Trillerig, buikpijn, licht gevoel, duizelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief