Altijd moe

  • #1

    Hallo!

    Ik heb op mijn 15de bijna een jaar last gehad van de ziekte van Pfeiffer. Ik had last van extreme vermoeidheid, waarbij ik iedere dag minimaal 14 uur slaap nodig had. Daarna is het een tijdje goed gegaan, ik kon weer naar school en kon weer sporten etc. Op mijn 18de kwam ik in het ziekenhuis te liggen door een verwaarloosde nierbekkenontsteking, ook dit zorgde voor een lange periode van vermoeidheid. Na een half jaar kon ik weer een aantal keer in de week hardlopen, en mijn school en mijn werk oppakken.
    Inmiddels ben ik 21 en sinds ongeveer een half jaar heb ik weer last van extreme vermoeidheid, dat steeds erger lijkt te worden. Het lijkt alsof ik iedere dag vermoeider wakker word, en ik ben de halve dag door aan het gapen. Wanneer ik een dag vrij ben of weekend heb slaap ik gerust de hele dag door, maar ook hier voel ik mij niet minder moe door. Vooral mijn benen voelen vaak vermoeid, zwaar en pijnlijk aan, het is alsof er een soort tinteling in zit en alsof ik mijn benen niet meer kan bewegen (dit lukt wel gewoon). De pijn is in de ochtend in bed, tijdens lopen/fietsen en in de avond vaak het ergste. Soms kan ik hierbij ook last hebben van veel pijn in de onderrug. Ook moet ik heel veel plassen, en vraag mij soms af waar dit allemaal vandaan komt, aangezien ik naar mijn idee niet zoveel drink als dat ik plas. Zo ga ik bijvoorbeeld in de ochtend om half 7 uit bed en om 7 uur de deur uit, terwijl ik in de tussentijd al vier keer ben gaan plassen.
    Ik ben inmiddels twee keer bij de dokter geweest, en heb een bloedonderzoek gehad die testte op pfeiffer, diabetes, vitaminegebrek etc, maar hier konden zij alleen in zien dat ik Pfeiffer heb gehad. Ook gaf mijn dokter aan dat deze klachten overeenkomen met de klachten van depressie, maar ik ben gelukkig en zit ondanks mijn klachten goed in mijn vel!

    Ik merk dat mijn werk en school hieronder gaan lijden, waar ik enorm van baal.. Daarom mijn vraag;
    Is er iemand die weet waar deze klachten vandaan zouden kunnen komen en wat ik hiermee kan doen?

    Reageer
    #2

    Is je urine niet onderzocht op een urineweginfectie?

    Reageer
    #3

    Judith,

     

    Misschien een gekke vraag. Is er destijds ook op je vit. B12 geprikt?

    Jou klachten komen daar wel mee overeen.

    En wat waren jou waardes van je vit.b12?

     

    Sterkte

    Reageer
    #4

    Ik heb exact hetzelfde probleem, het zou mijn verhaal kunnen zijn. Geen dokter kan me helpen. Misschien iemand hier een antwoord..

    Reageer
Reageer op: Altijd moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief