Slijmverlies op 55 jarige leeftijd

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ben 55 jaar en heb al bijna 2 maand veel slijmverlies , de ene keer wit en de andere keren licht geel gekleurd, het is begonnen 1 week voor ik normaal gezien mijn maandstonden moest krijgen, heb ze niet gekregen tot nu toe, heb regelmatig het gevoel in mijn buik en borsten dat ik elk moment mijn maandstondennden moet krijgen, ben onregelmatig, heb geen jeuk of andere pijnen , heb wel betrekking gehad juist voor die slijmen begonnen, van nature heb ik al altijd veel slijmen gehad maar nu wel meer dan vroeger, vermoedelijk is de menopauze begonnen omdat het regelmatig gebeurd dat de maandstonden een maand wegblijven, moet ik me zorgen maken ? Bedankt alvast.

    Reageer
    #2

    Het kan inderdaad een gevolg van de menopauze zijn en het uitblijven van de menstruatie. Echter, is het wel aan te raden om toch even naar de huisarts te gaan.

    Reageer
Reageer op: Slijmverlies op 55 jarige leeftijd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief