Irritatie rond vagina-opening nog 2 weken na seks

Online ZorgZus
  • #1

    Twee weken terug was helaas het condoom gescheurd en heb dus onbeschermde seks gehad. Na twee weken voel ik nog steeds irritaties/jeuk bij mijn vulva (opening).
    Ik heb de morning-afterpil geslikt en heb een afspraak gemaakt om een soa-test te laten doen (kan pas over 3 weken), heel misschien is het wel chlamydia. Ik heb al een keer candida gehad en weet hoe het voelt, ik weet zeker dat dit geen candida is. De irritatie/jeuk is niet de hele dag door merkbaar en gaat soms zelfs helemaal weg maar komt steeds weer elke dag terug.

    Ik heb veel gelezen over chlamydia maar zie nergens staan dat deze irritatie nou een gevolg is van chlamydia. Ik weet echt niet wat het is en begin bang te worden dat als ik er te lang mee blijf zitten dat het misschien erger wordt. Ik heb ook soms last van buikpijn en een opgeblazen gevoel.

    Wat misschien ook relevant is is dat ik vorige week weer, na een halfjaar niet ongesteld geweest te zijn, weer ongesteld geworden ben, misschien door de hormonen in de morning-afterpil.

    Ik vind het nog niet noodzakelijk genoeg om naar de huisarts te gaan omdat ik nog geen soa test heb kunnen doen, dus kan ik dat nog niet uitsluiten.
    Heeft iemand misschien een idee wat er aan de hand is??

    Vriendelijke groet!

    Reageer
    #2

    Kan het misschien vaginale schimmel zijn? En heb je al gegoogled naar bijv "jeuk bij vagina naa sex" (gewoon een voorbeeld)

    Reageer
    #3

    O ja was je je vagina met zeep of gewoon water? Dat kan ook een dingetje zijn.

    Reageer
    #4

    [quote]Ik vind het nog niet noodzakelijk genoeg om naar de huisarts te gaan omdat ik nog geen soa test heb kunnen doen, dus kan ik dat nog niet uitsluiten.[/quote]Als je dat nou wel had gedaan, had je geen 3 weken hoeven wachten op een soa test. De huisarts had die namelijk meteen kunnen doen. En als het geen soa is maar een andere infectie, had je er met een behandeling al vanaf kunnen zijn. Dat geldt dus ook voor een soa.

    [quote]Wat misschien ook relevant is is dat ik vorige week weer, na een halfjaar niet ongesteld geweest te zijn, weer ongesteld geworden ben[/quote]Dat is dus een bijwerking van de MAP. Soms helpt het om de bijsluiter te lezen.

    Reageer
Reageer op: Irritatie rond vagina-opening nog 2 weken na seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief