Bloeden na vingeren

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    Ik ben vanavond hevig gevingerd door mijn vriend (om het maar even makkelijk te formuleren). Terwijl hij nog bezig was merkte ik al dat ik wat bloed dacht te zien en ja hoor, mijn vriends hand zat helemaal onder het bloed. Ik schrok al want ik dacht dat ik weer ongesteld was aangezien ik nog aan het namenstrueren was en het misschien wel weer was losgekomen. Alleen is dit bloed heel licht vergeleken met menstruatiebloed en het bloed niet echt door. Mijn vriend zag echter ook niet echt bloed bij mijn vagina. Nu heb ik wel gekeken of ik iets opmerkends kon zien alleen ik zie niet echt een snee of iets dergelijks. Moet ik mij zorgen maken? Het doet er wel pijn dus denk ik dat er een wondje zit alleen kan ik het dus niet zien. Mijn vriend en ik zijn 2 jaar seksueel actief, hij is de enige met wie ik het bed deel en heb gedeeld en we gebruiken altijd een condoom. Kan er toch iets mis zijn ondanks we altijd een condoom gebruiken? En wat kan het dan zijn?

    Reageer
    #2

    Ps. Mijn vriend heeft haast geen nagels, dus weet ik niet of het zijn nagels zouden kunnen geweest zijn.

    Reageer
    #3

    Er zou inderdaad een wond ontstaan kunnen zijn.
    Even geen seks dus als je er last van hebt.
    Als het weer voor komt , ga dan even naar de huisarts om te kijken of er geen infectie is.

    Reageer
    #4

    Ik heb erna nog wel seks gehad met mijn vriend omdat ik toen niet echt doorhad dat ik pijn had. Kan dat nu ook gevolgen hebben?

    Reageer
    #5

    Je zou er een infectie door kunnen krijgen.
    Als de pijnklachten langer aanhouden, ga dan ook naar de huisarts

    Reageer
    #6

    ik ben gevingerd gisteren, en opeens begon ik heel erg te bloeden .. echt heel erg! En ik bloed nu nogsteeds en het is bruin.. ik ben 13 jaar en ik ben heel bang! Wat kan het zijn?

    Reageer
    #7

    Je maagdenvlies zal gescheurd zijn

    Reageer
    #8

    Hey, ik werd gevingerd maar het dee ineens heel erg veel pijn. En later kwam ik erachter dat ik had gebloeit en nu heb ik een rood wondje in mijn vagina wat kan het zijn?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Een wondje,zoals je zelf zegt?

    Reageer
    #10

    Een wondje van het vingeren. Je geeft zelf het antwoord al

    Reageer
    #11

    hey, ik heb net mezelf gevingerd maar er kwam bloed uit ik ben 13 mijn maandstonden al gehad deze maand ik weet niet echt wat ik moet doen of ik me zorgen moet maken of niet kan iemand mij helpen?

    Reageer
    #12

    Wellicht heb je een wondje veroorzaakt met een nagel

    Reageer
Reageer op: Bloeden na vingeren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief