Nu 3 jaar een mirena spiraal

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik heb nu sinds 3 jaar een Mirena spiraal, en heb sindsdien alleen maar klachten gehad. Pijn in m'n onderbuik (rechts) , pijn in m'n rug en constant schimmelinfecties en blaasontstekingen (Word er niet goed van!)
    Ook al meerdere keren koliekpijn(zo noemen ze het geloof ik) gehad. De huisarts dacht aan nierstenen, maar na een echo gehad te hebben, was er niks te zien.
    Ook heb ik per toeval ontdekt( omdat ik constant buikpijn had, heeft de huisarts een uitstrijkje afgenomen) dat ik het HPV virus heb. En ook al 3x een afwijkend uitstrijkje gehad. Eerst pap2 en nu al 2x pap3a.
    Nu heb ik weer last van een schimmelinfectie en heb ik met mijn huisarts gesproken.
    Zij heeft mij aangeraden om contact op te nemen met de gyneacoloog, omdat ik eigenlijk pas weer over een half jaar terug moet komen voor een uitstrijkje.
    Zij wil dat ik mijn klachten bij hem neerleg en dat hij eventueel een echo moet maken en dat eventueel toch mijn spiraal verwijderd moet worden, omdat ik sindsdien alleen maar last hebt.
    Als ik naar m'n gevoel luister wil ik dat spiraal ook laten verwijderen.
    Ik heb al een gezonde zoon van 7 , maar zou in de toekomst graag nog een kind willen.
    Maar word zo onzeker, soms ben ik bang dat het dalijk niet meer gaat, omdat er elke keer wel weer wat mankeert daar beneden.

    Reageer
    #2

    Het zijn klachten die toch helaas wel vaker door de spiraal worden veroorzaakt.
    Ga in ieder geval naar de gynaecoloog. Het zou kunnen dat er een cyste op een eierstok zit. Ook dat komt vaker voor door de spiraal.

    Reageer
    #3

    Sinds ik dat spiraal heb, heb ik me eigen nog nooit zo onzeker gevoelt.
    Mijn huisarts zal maandag een verwijsbrief uitschrijven, want zonder word er niet verder gekeken. Ik hoop dat ik snel een afspraak kan krijgen en weet waar al die ellende van komt. Ben er namelijk echt klaar mee ๐Ÿ™

    Reageer
    #4

    hee hoe gaat het nu met je? heb je nog besloten het spiraal te laten verwijderen?

     

    Reageer
Reageer op: Nu 3 jaar een mirena spiraal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief