Mijn vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi ik ben nog meisje en ik ben nog puber. Maar ik heb een probleem. Als ik later wil gaan vrijen durf ik dat waarschijnlijk niet, mijn vagina tja hoe moet je dat zeggen.. Hangt. Vroeger zat alles zeg maar netjes, maar nu is het zeg maar gaan hangen. Het hangt er uit... Daardoor ben ik heel erg onzeker en daardoor durf ik daar ook niet te scheren enzo. Kan iemand mij helpen of een tip geven?

    Reageer
    #2

    Dat zijn je schaamlippen. Dat is heel normaal. Niks om je zorgen over te maken.
    Bespreek het eens met je moeder. Die weet daar alles van

    Reageer
    #3

    Hey,
    Ik ben bijna15 en ik heb nog niet veel schaamhaar op mijn vagina,ik zie nu ook de laatste maanden dat mijn binnenste schaamlippen er zo helemaal uithangen ,ook zo verimpelt en donker van kleur zie ik in plaats van rozig.Ook zie ik dat mijn clitoris er ook uitsteekt bijna altijd zo net of dat voorhuidje (dat velletje zo) te klein is ..
    Ik heb nog een 2 jaar oudere zus en bij haar zie je haar binnenste schaamlippen en haar clitoris niet,ook bij mijn Mamma zie je haar binnenste schaamlippen en haar clitoris er niet uitsteken zo,bij hun zie je gewoon zo een spleetje alleen net of ze geen binnenste kleine schaamlippen en clitoris hebben..
    Is dat normaal bij mij dat het er allemaal zo uitsteekt???Gaan mijn schaamlippen en mijn clitoris er nog verder blijven uitsteken als ik ouder word of gaat dat als ik ouder word terug naar binnen mijn schaamlippen en mijn clitoris zoals bij mijn zus en Mamma..
    Ik vind dat wel raar bij mij,mijn zus zegt ook dat niet mooi is als dat er zo uithangt..Mijn Mamma heeft ook al gezien wel en zegt dat iedere vagina bij elk meisje,vrouw anders is wel...
    Zijn hier nog meisjes die met zo een probleem zitten met hun vagina,zo hun schaamlippen en clitoris die eruitsteken bedoel ik....

    Reageer
    #4

    Wat je beschrijft, klinkt eigenlijk heel normaal. Het is inderdaad zo dat iedere vagina er anders uitziet. Bovendien ben je pas 15 jaar en zal er best nog wel wat veranderen.
    Je kunt natuurlijk altijd even bij de huisarts langs gaan en ernaar laten kijken.

    Reageer
Reageer op: Mijn vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief