Ongerustheid

Online ZorgZus
  • #1

    Hi,

    Een tijdje geleden (ik weet niet precies meer hoelang maar ik gok 9 weken) had ik een schimmelinfectie, waar ik alleen maar last had tijdens de seks want ik had ineens pijn. Maar goed, daarvoor ben ik naar de dokter gegaan, tablet en zalfje mee gekregen. Netjes de zalf 2 weken gesmeerd, en na +/- 2 weken erna seks geprobeerd, ging niet geheel pijnloos maar wel veel beter. Toen had ik mijn periode en daarna 'durfde'ik het niet echt meer te proberen, was te bang dat de seks weer pijn zou doen.. Halve week geleden weer geprobeerd en het deed heel veel zeer! komt dat door de spanning?
    Of is er iets flink mis? Kan ik onvruchtbaar zijn/worden?

    Reageer
    #2

    Dat is moeilijk te zeggen. Met vruchtbaarheid heeft dat echter niet veel te maken.
    Als de klachten terug blijven komen vaar dan aan de huisarts een verwijzing voor de gynaecoloog. Er zal dan toch iets beter gekeken moeten worden wat er aan de hand is

    Heeft je partner ook een behandeling gedaan tegen de schimmelinfectie?

    Reageer
    #3

    Beste Tandor,

    Allereerst, bedankt voor uw reactie!
    Mijn vriend heeft niet echt een behandeling gehad omdat volgens de huisarts het heel duidelijk zou zijn als hij het ook zou hebben (jeuk, roodheid of paarsheid eikel ) en dit is niet het geval. Wel heeft hij een paar x het zalfje gesmeerd voor de zekerheid.
    Nu heb ik ook sinds de laatste x dat we sex hebben gehad het gevoel dat ik vaker moet plassen.. Maar niet zoals blaasontsteking want dat heb ik ook al een keer gehad..

    Ik moet gewoon een afspraak bij de huisarts maken maar ik vind het wel spannend aangezien ik niet het idee heb dat ik nu weer een schimmel heb..

    Reageer
    #4

    In ieder geval beter om even naar de huisarts te gaan en er naar te laten kijken.
    Je vriend had overigens niet meteen klachten hoeven te hebben om jou toch weer opnieuw te besmetten...

    Reageer
Reageer op: Ongerustheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief