Vaginale schimmel? Ongesteld? ik weet het niet meer…

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een tijdje last van jeukerig gevoel bij mijn vagina en witte klonterige afscheiding. Ik heb toen de stap genomen om Canesten Gyno tegen vaginale schimmel te gebruiken. Hiervoor moest ik een tablet zo ver mogelijk in mijn vagina plaatsen. Die dag had ik opeens ook last van mijn onder rug en buik. De volgende dag had ik lichte roze i.p.v. witte afscheiding en mijn onderbroek was wit van de afscheiding of van de tablet. Ik heb geen idee... maar ik hoop dat het na een week weg gaat. Ik heb ook gebruik gemaakt van de crème van Canesten Gyno omdat ik telkens brandende en jeukende gevoel had aan mijn schaamlippen.

    Normaal slik ik drie weken de pil en dan las ik de stopweek in. Deze keer heb ik de pil door geslikt omdat ik binnenkort op vakantie ga. Ik wil dan niet ongesteld zijn. Ik heb dit vaker gedaan en dat ging altijd goed. Maar nu ben ik opeens ongesteld geworden bij de tweede week van de strip. Het is weinig bloed en normaal is dat veel meer. Nu weet ik niet zo goed wat ik moet doen. Ik wil eigenlijk niet stoppen met de pil. Ik wil graag nog een week de pil slikken en dan de stopweek inlassen.

    Kunnen jullie mij een advies geven. Wat zouden jullie doen?
    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Een tussentijdse bloeding kan wel eens optreden.
    Je moet zelf een keuze maken van wat je wilt doen. Nu meteen eens stopweek inlassen of zoals je zelf al schreef de pil nog een week doorslikken en dan een stopweek inlassen.

    Reageer
Reageer op: Vaginale schimmel? Ongesteld? ik weet het niet meer…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief