Hard, hangend ding in vagina & doorzichtige, stinkende afscheding

Online ZorgZus
  • #1

    Ik weet nou niet goed of dit er bij hoort, of dat er echt iets aan de hand is, daarom neem ik (15 jarig meisje) het zekere voor het onzekere en hoop ik dat jullie me veder kunnen helpen.

    Sinds 3 dagen heb ik doorzichtige, stinkende afscheiding en vandaag kwam ik een hard, hangend ding tegen in mijn vagina. Veder heb ik geen klachten of ergens pijn.

    Ik ben sinds deze week veel gezonder gaan eten & eigenlijk heb ik amper gesnoept, ook ben ik meer gaan hardlopen en heb ik thuis ook oefeningen gedaan (Squads, buikspier ect) maar ik neem aan dat dit er niks mee te maken heeft.

    Ik ongeveer een week geleden voor het laatst ongesteld geweest.

    Hopelijk kan iemand mij vertellen wat t is, en hoe ik er vanaf kan komen, alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen zijn dat je een infectie hebt. Een schimmelinfectie wellicht. Dat hangend ding zou eventueel je baarmoederhals kunnen zijn..

    Ga even naar de huisarts. Die kan dan meteen iets voorschrijven tegen de infectie.

    Reageer
    #3

    Ik heb gekeken bij de symtomen van schimmel infectie en daar kan ik me totaal niet ik vinden. Wat ik ook heb is dat toen ik een tampon eruit haalde, deze vreselijk stonk, alsof ik verrot van binnen ben. Het hangende ding in mn vagina is nog veder naar voren gekomen, heb ik t idee, ik neem aan dat dit niet gebruikelijk is, want tampons e.d. passen er in meer bij. Als ik dat hangende ding aanraak is deze volledig gevoelloos, is dit nog normaal?

    Reageer
    #4

    Zoals ik al zei kan het een infectie zijn.
    Ga naar je huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
Reageer op: Hard, hangend ding in vagina & doorzichtige, stinkende afscheding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief