Linker schaamlip opgezwollen na de seks nu al voor een week.

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik heb een week geleden seks gehad met mijn vriend, mijn schaamlippen kregen een klap omdat het iets te wild werd. Na de tijd deden ze pijn en waren ze rood en opgezwollen, nou gebeurd het wel vaker dat ze even opgezwollen zijn en ook even pijn doen. Ik ben nu een kleine week verder en mijn linker schaamlip is ' opgezwollen' alsof het een bult is opgelopen aan het iets aanstoten. Ik maak me een beetje zorgen..

    Het doet geen pijn bij het plassen en ook niet als ik moet lopen of zitten, af en toe met zitten voel ik het een beetje, als ik er aan zit en een beetje druk dan voel ik het wel en het is dik.

    Weet iemand wat ik kan doen of wat dit is? Is het iets ernstigs?

    Reageer
    #2

    [quote]nou gebeurd het wel vaker dat ze even opgezwollen zijn en ook even pijn doen[/quote] Dit kan dus niet de bedoeling zijn van seks. Je vriend moet hier toch echt een beetje meer rekening mee gaan houden.
    Je hebt waarschijnlijk een bloeduitstorting opgelopen. Maar dat kan ik zo ongezien moeilijk beoordelen. Misschien is het goed om even naar de huisarts te gaan. Die kan er dan even naar kijken.

    Reageer
Reageer op: Linker schaamlip opgezwollen na de seks nu al voor een week.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief