Jeuk & rode bultjes in vagina en geen menstruatie.

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb sinds oktober afgelopen jaar niet meer mijn menstruatie gehad behalve paar kleine druppeltjes op random dagen tussendoor en 1 keer een week lang 'normaal' afgelopen maand nadat ik oestrogeenpillen had gehad van de huisarts. Maar nu weer niet en ik weet niet wat er aan de hand is. Ook heb ik sinds een week ongeveer last van erg rode & dikkere schaamlippen die erg jeuken en pijnlijk zijn bij aanraking en er zijn ook meerdere bultjes.. Ook is het erg droog en scheidt ik overmatig veel witte slijmerige en soms korrelige zooi af..
    Weet iemand misschien wat het is of wat ik ertegen kan doen? Heb komende dinsdag wel een afspraak bij de huisarts en dan ga ik sowieso om doorverwijzing naar een specialist vragen, maar suggesties zijn altijd welkom.

    Groetjes,
    SterreJana

    Reageer
    #2

    Dit lijkt toch op een schimmelinfectie. Je kunt er een antischimmelcrème voor gebruiken, of even wachten totdat je dinsdag bij de huisarts komt.

    Reageer
Reageer op: Jeuk & rode bultjes in vagina en geen menstruatie.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief