Bloeding na menstruatie

Online ZorgZus
  • #1

    ik heb een vraag. Ik probeer al 2 jaar zwanger te worden. Ben 1 keer zwanger geweest maar dit is uitgedraaid in een miskraam. Nu heb ik vorige week maandag mijn ms gehad, 5 dagen zoals altijd. Wel had ik de twee dagen voordien telkens een paar druppels bloedverlies .. Maar toch gewoon ms gekregen. Nu zijn we een week verder en ik heb plots opnieuw een bloeding.. Ik voel me zoals ik me voel tijdens ms: humeurig emotioneel en heb baarmoederkrampen.
    Ik vraag me af wat dit zou kunnen betekenen..

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Hoe lang duurt je cyclus en wanneer was de eerste dag van de laatste menstruatie?

    Reageer
    #3

    Vorige week maandag? mijn cyclus is heel onregelmatig ik heb al zelfs een cyclus van 20 weken gehad.. Tegenwoordig is het rond de 4 à 6 weken ...

    Reageer
    #4

    Dat is wel heel onregelmatig. Dat maakt het dan wel moeilijk om zanger te raken. Ben je 2 jaar geleden ook gestopt met de pil? Of zijn je cycli altijd al zo onregelmatig geweest?

    Reageer
    #5

    Nee ik ben twee jaar geleden gestopt met de pil. En hoe mijn cyclussen daarvoor waren kan ik echt niet meer vertellen ..
    Ik heb op het internet gelezen van tussentijdse bloedingen, mar vind nergens of je daar ook zoon menstruatieklachten bij hebt?!

    Reageer
    #6

    Tussentijdse bloedingen kunnen inderdaad dezelfde klachten geven als een gewone menstruatie. Het is in principe hetzelfde. Als je al 2 jaar geleden bent gestopt en je cycli zijn nog steeds onregelmatig, vraag dan aan de huisarts een verwijzing naar de gynaecoloog. Hoe lang is de miskraam nou geleden en ben je daarna wel nog bij de gynaecoloog geweest voor een controle?

    Reageer
    #7

    De miskraam was december 2013..
    Ik ben lange tijd bij gyneacoloog in behandeling geweest met chlomid. Ook alles werd onderzocht bij mij en men vriend. Alles is in orde.. Ze wou met kunstmatige inseminatie beginnen maar wou het toch nog natuurlijk eerst proberen imdat het allemaal zo vermoeiend werd.. Pff. Hoe lang kan zo een tussentijdse bloeding duren?
    Danku voor uw uitleg tandor

    Reageer
    #8

    Een tussentijdse bloeding kun je met een menstruatie vergelijken. Ze kan dus net zo lang duren. Langdurig gebruik van chlomid kan ook wat problemen veroorzaken ten aan zien van de eisprong.
    Ik denk dat je er goed aan doet om terug te gaan naar de gynaecoloog.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Bloeding na menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief