opgezwollen binnenste linker schaamlip

Online ZorgZus
  • #1

    hee,

    ik heb gister seksueel contact gehad met mn vriend we hebben niet geneukt maar hij heeft me wel hard gevingert, nu is mn binnesnte linker schaamlip opgezwollen en branderig gevoel vooral als ik zit en loop.

    weet iemand hoe dit kan en hoe t weg gaat?

    liefs

    Reageer
    #2

    Je kunt daar zinkzalf voor gebruiken.
    Zeg wel tegen je vriend dat hij de volgende keer iets voorzichtiger moet zijn. Hij zou het zelf waarschijnlijk ook niet leuk vinden dat hij blaren op zijn eikel krijgt omdat jij iets te hard rukt.

    Reageer
    #3

    Dag Anoniem,

    Ik heb hetzelfde, maar dan aan de rechtse kant. Bij mij gaat het meestal vanzelf over. Het is wat geirriteerd, dus een koud washandje ertegenaan wil nog wel eens iets verzachten. Meestal is het bij mij na een dag wel weer aardig geslonken, maar de irritatie kan wel eens wat langer aanhouden. Niets aan de hand dus en inderdaad goede tip van de vorige reageerder: vertel je vriend wat je prettig vindt en speel ook niet te enthousiast met jezelf ๐Ÿ˜‰ (laatste spreek ik uit ervaring)

    Reageer
Reageer op: opgezwollen binnenste linker schaamlip


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief